kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Haziran 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
'FUTBOLU RÜYAMDA GÖRÜYORDUM'... Geçirdiği böbrek naklinin ardından milli takıma dönen Klasnic, "Polonya'ya attığım golle futbol hayatıma ikinci kez başladım. Hastayken hep futbola dönüşümün ve Hırvatistan formasını giyişimin rüyasını görüyordum. Rüyamı gerçekleştirdiğim için çok mutluyum" dedi.

'Saygı duyulan bir güç'

N.SELİM SUNER
Hırvatistan Teknik Direktörü Bilic, Türkiye'den bu sözlerle bahsetti; "Hızlı ve hırslılar. Ancak onlara karşı ne yapılması gerektiğini biliyorum" dedi..
İLİŞKİLİ HABERLER
'Saygı duyulan bir güç'
EURO 2008'de Cuma günü çeyrek finalde karşılaşacağımız Hırvatistan'ın teknik direktörü Slaven Bilic, dün yaptığı basın toplantısında, "Türkiye'nin ikinci yarılarda maçı çevirmesi konusunda oyuncularımı uyardım" dedi. Genç teknik adam, "İki maçı da dikkat çekici biçimde çevirdiler ve saygı duyulması gereken bir güç olduklarını herkese gösterdiler" şeklinde konuştu. Türkiye'nin çok sayıda yetenekli oyuncusu bulunduğunada dikkat çeken Bilic, "Hızlı ve hırslılar. Yani çeyrek finale çıktıklarına hiç şaşırmadım. Ancak yenilmez bir takım değiller ve turnuvadaki herkes gibi onların da zayıf yönleri var. Onlara karşı ne yapılması gerektiğini biliyorum" ifadelerini kullandı. Hırvatistan'ın genç futbolcularından Nikola Kalinic ise, "Çeyrek finalde Çek Cumhuriyeti'yle karşılaşacağımızı düşünüyorduk; Fakat Türkiye çıktı. Oyuncularının kalitesi Çekler kadar yüksek değil, ancak çok daha canlı ve hırslılar" dedi. Bir diğer oyuncu Jerko Leko da, "Türkiye'ye karşı bireysel yetenek olarak daha üstünüz. Bunu kolektif olarak sahaya yansıtabilirsek yarı finale çıkan taraf oluruz" şeklinde konuştu.

HERKES KLASNIC'İ KONUŞUYOR
Öte yandan Hırvatistan, Polonya karşısında galibiyet golüne imza atan Ivan Klasnic'i konuşuyor. Ocak ve Mart 2007'de iki kez böbrek nakli yapılan ve kariyerine 'Bitti' gözüyle bakılan Klasnic'in bir yıllık aradan sonra milli takıma dönmesi ve gollerine devam etmesi 'İnanılmaz' olarak yorumlandı. Yıldız futbolcu, böbrek nakli geçirdikten sonra büyük bir turnuvaya katılan ilk oyuncu unvanını da taşıyor.