kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Haziran 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
ARAGONES: %30

Kafalar karışık

DENİZ DERİNSU
Zico'nun yerine hâlâ yeni bir hoca bulamayan Fenerbahçe'de, teknik adam isimleri havada uçuşuyor. Yöneticilerin ve taraftarların kafası karışık. Belirsizlik tedirgin ediyor..
İLİŞKİLİ HABERLER
Kafalar karışık
Fenerbahçe'de, teknik direktör konusundaki belirsizlik camiada rahatsızlık yaratıyor. Yönetim, uzun süredir çalışmalarını sürdürmesine karşın, takımı kime emanet edeceğini kesinleştiremedi. Bir çok teknik adamın ismi konuşuluyor ancak yöneticilerdeki kafa karışıklığı tüm camiaya yayılmış durumda. Yeni sezon hazırlıklarına 26-27 Haziran'da başlayacak Fenerbahçe'de herkes, bu sorununun bir an önce çözülmesini bekliyor. Şu anda en çok konuşulan teknik direktör adayı Vanderlei Luxemburgo. Yönetimin, Luxemburgo ile görüşüp anlaşma sağladığı konuşuluyor. Ancak sambacının, yetersiz kalma ihtimalini düşünen başkan Aziz Yıldırım, kendisinden 24 Haziran'a kadar süre istedi. Gündemdeki ikinci önemli isim ise İspanya Milli Takımı'nın başındaki Luis Aragones... Ancak İspanya'da "Dede" lakabı takılan 70 yaşındaki tecrübeli hoca Aragones'in getirilmesi durumunda tepki alınmasından çekiniliyor.

RIJKAARD ÇOK PAHALI
Fenerbahçe yönetiminin en çok istediği hoca ise Barcelona'dan ayrılan Frank Rijkaard. Sarı-lacivertliler, Hollandalı teknik adamla temas kurdu. Ancak Rijkaard'ın çok yüksek maliyeti, yönetimi kara kara düşündürüyor. Bunların dışında bir de Real Zaragoza'nın patronu Victor Fernandez'in adı gündeme geldi. Ancak, İspanyol teknik adamın yönetim içinde fazla kabul görmediği öğrenildi. Bu şartlar altında da kafalar doğal olarak karıştı. Şu anda Alex'in de etkisiyle en güçlü aday, anlaşma Palmeiras'la tazminat görüşmeleri süren Luxemburgo gibi görünüyor.
Haberin fotoğrafları