kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Haziran 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
CEZALI Mehmet Aurelio, sarı kart cezası nedeniyle Hırvatistan maçında forma giyemeyecek. ÖZEL POZ Kazım, Hırvatistan'a karşı forma giymek istediğini söyledi ve takım arkadaşı Mehmet ile SABAH'a bu özel pozu verdi.

Gözümüz finalde

FATİH DOĞAN SÜLAYMAN GÜLTEKİN
Milli Takım'ın iki yıldızı Aurelio ve Kazım, SABAH'a konuştu: "Çeyrek finale kalarak önemli bir adım attık. Bu adımlar bitmedi umarız finale kadar gider. Gücümüz ve inancımız var."..
İLİŞKİLİ HABERLER
Gözümüz finalde
Milli Takım'ın iki yıldızı Mehmet Aurelio ve Kazım Kazım, SABAH'a konuştu. Teknik direktör Fatih Terim'in vazgeçemediği isimlerden biri olan Mehmet Aurelio ile aldığı formanın hakkını fazlasıyla veren Kazım Kazım izin günlerinde birlikte alışveriş yaptı. Sadece SABAH için EURO 2008 maskotlarıyla ilk kez fotoğraf veren ikiliden Mehmet Aurelio, "Fatih Terim hocama beni takıma aldığı için çok teşekkür ediyorum. Elimden geleni yapıyorum. Ben saha dışında konuşmayı pek sevmiyorum. Sahada konuşmak çok daha iyi. Güzel sonuçlar aldık. Çeyrek finale kalmak bence önemli bir adımdı ve biz takım olarak bu adımı attık. Sahada başarılı bir futbol oynadıktan sonra yenemeyeceğimiz takım yok. Finali artık konuşmaya başlayabiliriz. Herkes büyük düşünüyor. Neden finali oynamayalım? Bu güç ve yetenek de kadroyu oluştur a n her futbolcuda fazlasıyla var."

"AİLEMDE HERKES GURURLU"
Üç maçta da görev alan Kazım Kazım ise Fatih Terim'e teşekkür ederek, "Hocam beni takıma aldığı için çok mutluyum. Ona teşekkür ederim" dedi. Fenerbahçeli Milli futbolcu şunları söyledi: "Türkiye'nin formasını giydiğim için çok gururluyum. Sadece ben değil. Annem Emine, babam Rodney, kardeşim Remish, dayım Mehmet, halam Sonya ve yeğenim Ceydin de maçları izlemek için geldiler. Onlar da benimle gurur duyuyorlar. Takımda herkes, kazanmak için yüreğini ortaya koydu. Son İsviçre ve Çek Cumhuriyeti maçları unutulmayacak güzellikteydi. Portekiz karşılaşması sonrası Türkiye'nin şansının az olduğu yönünde haberler ve yorumlar yapıldı. Fakat biz iki maçı da kazanacağımızı biliyorduk. Bunu da başararak önemli bir çıkış yaşadık."