kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Haziran 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Günün içinden

Göztepe artık 3.Lig'de
GÖZTEPE'YE Futbol Federasyonu'ndan müjdeli haber... Dün gece geç saatlerde kulübe tebligat yapan federasyon, sarı-kırmızılıların Aliağa Belediyespor ile birleşmesini onayladı. Göztepe böylece önümüzdeki sezon 3.Lig'de mücadele etme hakkı kazandı. Yetkililer, "FIFA ve UEFA talimatlarına göre takımların şehirlerarası birleşmeleri mümkün değil. Göztepe'nin Ankaraspor veya bir başka kent takımıyla birleşmesi olanaksızdı. Aliağa Belediye ile birleşmesine yönetim olarak karar verdik" açıklamasını yaptılar.
GÜRKAN ERTAÇ

Nadaravic Eskişehir'de

BOSNA Hersek'in yıldız oyuncusu Saffet Nadaravic Eskişehirspor ile üç yıllık anlaşma imzaladı. Başkan Halil Ünal 12 yıl aradan sonra Süper Lig'e çıktıklarını hatırlatarak "Transferlerde hata lüksümüz yok. Saffet inanılmaz bir oyuncu. Defansta garantili. Aynı zamanda Bosna-Hersek'in Milli futbolcusu" ifadelerini kullandı.

NTV Spor artık Kablo Tv'de
NTV Spor kanalı, Türksat Kablo TV'den de yayına başladı. NTV, CNBC-e, e2 ve NBA TV kanallarını bünyesinde bulunduran Doğuş Yayın Grubu'na geçen aylarda katılan NTV Spor, Türksat Kablo TV İstanbul ve İzmir (C- 05), Ankara (S-10), bandından izlenebilecek.

Porto'ya Devler Ligi sürprizi
UEFA Portekiz Şampiyonu Porto'nun 2003-2004 sezonundaki iki lig maçında hakeme rüşvet verdiği gerekçesi ile Porto'ya Şampiyonlar ligi cezası vermişti. UEFA, Porto'nun Şampiyonlar Ligi'nden men edilmesine ilişkin kararı bozduğunu ve Porto'nun Devler Ligi'nde yer alacağını açıkladı.

Kocaeli'de Kulbilge imzaladı
KOCAELİSPOR dış transferde Fenerbahçe'den kaleci Serdar Kulbilge ile iç transferde ise Umut Kekili ve Muhammet Özdin ile anlaştı. Ayrıca dış transferde Beşiktaş'ta oynayan Gordon Schildenfeld ve Federico ile de büyük ölçüde anlaşıldığı bildirildi. Bu iki transferde ufak pürüzler kaldığı ve son bir görüşmenin ardından imzaların atılacağı öğrenildi.

Oftaş'a genç yıldız adayı
GENÇLERBİRLİĞİ Oftaşspor, TFF 2. Lig ekiplerinden Marmaris Belediyespor'da forma giyen Alper Kalemci'yi kadrosuna kattı. Bu sezon 10 kez U-17 milli takımının formasını giyen genç yetenek, ligde 2 gol attı. Geleceğin yıldız adaylarından biri olarak gösterilen Alper Kalemci ile 5 yıllık sözleşme imzalandı.