kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Haziran 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Franck Ribery, görevliler kendisini sedyeye yatırırken oldukça acı çekiyordu

Ribery'de kırık şüphesi

Fransa'nın en büyük yıldızı Franck Ribery, maçın 9. dakikasında sakatlanarak oyundan çıktı. Sol bacağında kırık şüphesi bulunan ünlü oyuncu acılar içinde sahayı terk etti..
Bir dönem Galatasaray forması da giyen Fransa Milli Takımı'nın yıldızı Franck Ribery, dünkü maçın 9. dakikasında sakatlanarak oyundan çıktı ve yerini Samir Nasri'ye bıraktı. Zambrotta ile girdiği ikili mücadele sonunda yerde kalan ve büyük bir acıyla kıvranan ünlü oyuncu hemen kenara alındı. Bu sakatlık, Fransa'nın yaşadığı talihsizlikler serisini başlatırken sol bacağında kırık şüphesiyle hastaneye kaldırılan Ribery, Fransızlar'ı korkuttu. Ribery'nin ne kadar süreyle sahalardan uzak kalacağı bugün belli olacak. Turnuvaya damga vuracak isimler arasında gösterilen ancak beklenen etkinliği sağlayamayan ve takımının elenmesine engel olamayan Ribery, son olarak Chelsea'den 48 milyon euroluk bir teklif almıştı. Fransa'nın başarısızlığının ve dünkü sakatlığın ise bundan sonra ünlü oyuncunun transfer piyasasındaki değerine olumsuz etki etmesi bekleniyor.

1978'DEN BERİ İLK DEFA
Öte yandan Fransa, 1978'den beri ilk kez 90 dakika sonunda İtalya'ya maç kaybetti. Son Dünya Kupası'nın finalinde penaltı atışları sonucu kupayı gök-mavililere kaptıran Fransa'nın ipini bir kez daha İtalya çekti. Fransız medyası ise teknik direktör Raymond Domenech'i yerden yere vurdu. Ünlü L'Equipe gazetesi, "Fransa'nın dizleri yerde, başı önde" başlığını kullandı; Fransa'nın durumunu "Tam bir kabus" olarak niteledi.