kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Haziran 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

"Türkiye'den teklif bekliyorlar"

Yeni Haber
Avrupa Futbol Şampiyonası'nda, İsviçre Milli Takımı'nın forması giyen 3 Türk asıllı futbolcu Türkiye'den teklif beklediklerini söylediler.

İsviçre'nin başarısı için mücadele eden Hakan Yakın, Eren Derdiyok ve Gökhan İnler, ''Bizler Türk'üz ve Türkiye'nin başarısı için ter akıtmak istiyoruz. Türkiye ve Türk takımlarından teklif gelmediği için, biz de böylesine büyük bir organizasyonda kendimizi göstermek açısından İsviçre Milli Takımı'nın formasını giydik. Belki bizim buradaki performansımızı gören Türk futbol adamları ve yöneticileri bizlere ülkemiz adına çalışma fırsatı verir'' diye konuştular.

Eren Derdiyok, Türkiye'den sadece geçen sezon Trabzonspor'dan teklif aldığını belirterek, ''Ancak onu da yaşımın çok küçük olması nedeniyle takımda kendime yer bulamam düşüncesiyle kabul etmedim. Şimdi en büyük hedefim, Fenerbahçe veya Beşiktaş formasını giymek. Bizlere, 'Gelin Türkiye için oynayın' dediler de gitmediysek haklılar. Biz dün kendi ülkemize gol attık ama sevincimizi dışa vurmadan, içten sevindik. Çünkü biz Türk'üz, Türk bayrağına ve milletine büyük saygı ve sevgi
duyuyoruz'' dedi.

Eren Derdiyok, en kısa sürede Türkiye'de Süper Lig takımlarından birisinin formasını giymek istediğini de vurgulayarak, ''Umarım sezon başlamadan ve transfer sezonu kapanmadan kendi ülkemde bir takımda forma giyerim'' şeklinde konuştu.

Eren Derdiyok, bundan sonraki hedefinin futbol bilgisini ve becerisini Türkiye adına kullanmak olduğunu da sözlerine ekledi.