kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Haziran 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
ARDA MAÇIN YILDIZI OLDU... UEFA maçın yıldızını Arda olarak seçti. Milli oyuncumuz doping kontrolüne gittiği için ödülünü teknik direktör Fatih Terim verdi. Bu arada Arda'nın golü sonrası sahaya giren bir taraftarımız ile yıldız oyuncumuz kucaklaştı. Öte yandan 9 numaranın hakkını veren Semih büyük alkış topladı.

Bizi hemen asmayın

FATİH DOĞAN
Türkiye, EURO 2008'de İsviçre galibiyetiyle 'Yola devam' derken mükemmel bir gol atan Arda, "Her takım turnuvaya kötü başlayabilir ama hemen bizi asmamak lazımdı" dedi..
Milli Takım, İsviçre'yi yenerek tarihi bir başarıya imza attı ve turnuvadaki şansını da devam ettirirken maçın iki kilit ismi Semih ve Arda oldu. İlk maçta forma giymeyen Arda ile ikinci yarıda şans bulan Semih ikilisinden bu sefer Galatasaraylı oyuncu, İsviçre karşısında 11'de sahaya çıktı. Bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi ile sahanın yıldız isimlerinden biri olan Arda, uzatma dakikalarında attığı golle de Türkiye'nin kaderini tayin eden isimdi.

"YOLA DEVAM EDECEĞİZ"
Karşılaşma öncesi, "Forma şansı bulursan görevimi en iyi şekilde yaparım. Gol atmayı isterim" diyen Arda karşılaşma sonrası ise şunları söyledi: "Mükemmel bir mücadele örneği gösterdik. Ağır şartlara rağmen iyi mücadele ettik. Buradan Türk basın mensuplarına bir şeyler söylemek istiyorum. Bizim üzüntümüz de sevincimiz de onlarla birlikte. Her takım turnuvaya kötü başlayabilir ama hemen asmamak lazım. Bir şeyler başaracaksak bunu ülke olarak hak etmemiz lazım. İnşallah Çek Cumhuriyeti'ni de yenip yolumuza devam edeceğiz. Türk halkı bizim için dua etmeye devam etsin."