kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Haziran 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Milli Takım'da şok: Tümer de sakatlandı

Yeni Haber
EURO 2008'de dün akşam oynanan maçta İsviçre'yi 2-1 yenerek çeyrek final umutlarını Pazar günkü Çek Cumhuriyeti maçına taşıyan Türkiye (A) Milli Futbol Takımı'nda Tümer de sakatlar kervanına katıldı.

İsviçre maçında sakatlanan Tümer Metin'in kasığında zorlanma olduğu ve Çek Cumhuriyeti maçında oynamasının zor olduğu öğrenildi.

Tümer'in durumunun bugün çekilecek MR sonuçlarına göre netleşebileceği de belirtildi.

EMRE AŞIK VE HAKAN BALTA'NIN AĞRILARI SÜRÜYOR

İsviçre maçında kafasına darbe alan Emre Aşık'ın başına dikiş atıldığı, maçta kafası delinen Hakan Balta'nın ise ağrılarının sürdüğü belirtildi.

Karşılaşma sırasında bir ara sakatlığı nükseden Servet'in de ağrılarının devam ettiği, sağlık ekibinin bu futbolcuların tedavileriyle yoğun şekilde ilgilenerek, Çek Cumhuriyeti maçına yetiştirmeye çalışacakları bildirildi.

Öte yandan İsviçre maçı öncesi yapılan son antrenmanda alt adalesinde 3-4 santim ödem oluşmasına bağlı olarak bu maçta forma giyemeyen Emre Belözoğlu'nun, gruptaki son maç olan Çek Cumhuriyeti karşılaşmasında oynamak istediği belirtildi.

Milli takım sağlık ekibinin, Çek Cumhuriyet maçında da oynama şansının az olduğunu söylediği Emre Belözoğlu'nun, maç günü kendisini iyi hissetmesi halinde bu maçta forma giymek istediği ifade edildi.
Haberin fotoğrafları