kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Haziran 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
SKİBBE

Ve Skibbe Cimbom'da

G.Saray taraftarının merakla beklediği açıklama dün akşam saatlerinde yapıldı ve takımın yeni patronunun Alman Skibbe olduğu duyuruldu. Skibbe ile yönetim 1+1 yıllık anlaşma imzaladı..
G.Saray yönetimin takımın başına Alman teknik adam Michael Skibbe'nin geldiğini dün akşam saatlerinde kulübün resmi sitesinden resmen duyurdu. SABAH'ın salı günü Türkiye'ye duyurduğu transfer dünkü sözleşme ile resminet kazandı. Yönetim Alman teknik adam ile1+1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Genç hoca senede G.Saray'dan 1 milyon 800 bin euro alacak. G.Saray'ın sabah yapılan olağan divan kurulu toplantısında başkan Adnan Polat, "Henüz tam mutabakat sağlayamadık. Ama kısa sürede bitirmek durumundayız" dedi. Aradan geçen sürede yönetim, Skibbe ile olan pürüzleri çözdü ve kulübün resmi sitesinden, "G.Saray'ın yeni teknik direktörü Skibbe'dir" açıklaması yapıldı

MİCHAEL SKİBBE KİMDİR?
4 Ağustos 1965 doğumlu olan Skibbe, 1989 yılında Dortmund'un genç takım hocalığına getirildi.
Skibbe, 1998 yılında A takımın başına geçti. 32 yaşında Dortmund'un teknik direktörü olurken aynı zamanda Bundesliga tarihinde takım çalıştıran en genç hoca unvanını kazandı. Skibbe 1 buçuk yıl sonra görevinden ayrıldı. 2000 yılında Rudi Völler ile birlikte Almanya Milli Takımı'ndan gelen teklifi kabul etti ve Almanya'yı çalıştırmaya başladı. Almanya'nın 2004 Avrupa Şampiyonası'nda ilk turda elenmesinin ardından Völler ve Skibe görevlerinden ayrıldı. Daha sonra Alman Federasyonu'nda çalışan Skibbe, Ekim 2005'te Bayer Leverkusen ile anlaştı ve o tarihten bu sezon sonuna kadar Alman ekibinde teknik direktörlük yaptı.
Haberin fotoğrafları