kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Haziran 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Golü attı ama sevinemedi- GALERİ

Yeni Haber
İsviçre'nin Türk asıllı futbolcusu Hakan Yakın, Türkiye karşısında takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetmesine karşın sevinç gösterisinde bulunmadı.

* FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

Dün akşam Türkiye'nin 2-1 üstünlüğü ile sonuçlanan maçın 32'nci dakikasında Eren Derdiyok'un pasıyla topla buluşan Hakan Yakın, İsviçre'yi 1-0 öne geçirdi. Golün ardından Hakan Yakın ve Eren Derdiyok sevinçlerini belli etmedi.

"İÇİMİZDEN SEVİNDİK"

İsviçre Milli Takımı'nda forma giyen Türk asıllı sporcu Eren Derdiyok, golden sonra içlerinden sevindiklerini söyledi.
Eren Derdiyok, maçın ardından yaptığı açıklamada, İsviçre golünün pasını verdiğini ve Hakan Yakın'ın da golü kaydettiğini hatırlattı. Golü atmalarına karşın sevinçlerini belli etmediklerini ifade eden Derdiyok, şunları kaydetti:

''İçimizden sevindik. Çünkü biz Türk'üz. Türkiye'ye karşı oynamaktan çok mutluluk duymadık. Ancak Türkiye'den bana hiçbir teklif gelmedi. Beni milli takıma davet ettiler de gitmedim mi? Bunun için İsviçre forması altında Türkiye'ye karşı oynamaktan mutlu olmadım. Böylesine büyük bir şampiyonada kendimi göstermek için bir fırsattı ve bunu değerlendirdim. Attığımız golde Hakan da ben de içimizden sevindik, ancak dışarıya belli etmedik. Bu bizim ülkemize karşı olan sevgi ve saygıdandır. Şampiyonanın en genç sporcusu olarak burada bulunmaktan gurur duydum. Sezon başında Trabzonspor'dan teklif almıştım. Ancak benim futbol kariyerim açısından doğru bir teklif olmayacağını düşündüğüm için kabul etmedim. Şayeti Beşiktaş veya Fenerbahçe'den teklif gelirse bunu düşünürüm.''



* MAÇTAN KARELER İÇİN TIKLAYINIZ...