kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Haziran 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Adriano, geçen sezonun ikinci yarısını Brezilya kulübü Sao Paulo'da kiralık olarak geçirmişti

Bitti gibi

DENİZ DERİNSU
Fenerbahçe Başkanı Yıldırım'ın, Adriano transferini bitirmek üzere olduğu iddia edildi. 15 milyon euro bonservis bedeli için İnter'le ödeme koşulları görüşülüyor..
Önümüzdeki hafta yeni teknik direktörü ve golcü bir yıldızı İstanbul'a getireceğini açıklayan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın forvet transferi için Adriano ile anlaşmak üzere olduğu iddia edildi. Uzun süredir Brezilyalı yıldıza Fenerbahçe formasını giydirmek isteyen başkan Aziz Yıldırım'ın İtalyan kulübü İnter ile Adriano'nun bonservisi için 15 milyon euro'ya anlaşma sağladığı, iki tarafın artık ödeme koşulları üzerinde görüştüğü öne sürüldü. Transferin resmen bitmesini geciktiren sebep ise eski bir hesap. Adriano'nun menajerlik işlerini yürüten şirketin, Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Washington transferinden kalan, kulüpten 500 bin dolar alacağı bulunduğu, bu yüzden Adriano transferinde Fenerbahçe'ye zorluk çıkarıldığı öğrenildi.

HOCA SORUNU DA ÇÖZÜLECEK
Başkan Aziz Yıldırım'ın Adriano transferinde yaşanacak aksilik için daha önceden önlemler aldığı, Kanoute, Zigiç ve İspanya gol kralı Guiza gibi yıldız futbolcularla prensipte anlaştığı öğrenildi. Adriano transferinin önümüzdeki hafta içinde bitmesi bekleniyor. Yıldırım, Adriano gibi teknik direktör sorununu da gelecek hafta çözümleyecek. Luxemburgo ile anlaşan yönetim, genç teknik adam Laudrup için de görüşmeler yapıyor.