kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Haziran 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Euro 2008 günlüğü

Wilhelmsson artık yok
İsveç Milli Takımı'nın oyuncusu Christian Wilhelmsson'un Yunanistan maçındaki sakatlığının ciddi olduğu öğrenildi. Şampiyonayı büyük ihtimalle kapattığı açıklanan yıldız oyuncu hakkındaki son kararı teknik direktör Lars Lagerback verecek.

İtalya'da revizyon
Son Dünya Şampiyonu İtalya'nın ilk maçında Hollanda'ya 3-0 yenilmesinin yankıları sürüyor. 2. maçında Romanya ile karşılaşacak olan İtalya'da teknik direktör Donadoni'nin Del Piero, De Rossi, Grosso ve Chiellini'ye ilk onbirde yer vereceği iddia edildi.

Klasnic forma istedi
EURO 2008'e Avusturya'yı 1-0 yenip iyi bir başlangıç yapan Hırvatistan'da Ivan Klasnic forma giymek istediğini söyledi. Forvet hattında Olic ve Petric'in arkasında kalan Klasnic'in kalan maçlarda da yedek soyunması bekleniyor.

Henry ve Vieira sevinci
Fransa'da, Romanya maçında sakatlığı nedeniyle oynayamayan Thierry Henry ve Patrick Vieira'nın Hollanda maçında oynayabilecekleri açıklandı. Teknik direktör Domenech'in, Anelka ve Toulalan'ı yedeğe çekip yerine bu iki yıldız oyuncuya görev vermesi bekleniyor.

Villa, Torres'i övdü
İspanya'nın Rusya'yı 4-1 yendiği maçta hat-trick yapan David Villa, forvetteki partneri Fernando Torres'i övdü. Villa, Torres'in bencillikten uzak oyun yapısı nedeniyle 3 gol atabildiğini bu yüzden de gollerde sevincini Torres'le paylaştığını söyledi.

Formalar Düzce'den
2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılan 7 ülkenin taraftar formaları Düzce'de dikildi. Şampiyonaya katılan Türkiye, İsveç, İspanya, Almanya, İtalya, Yunanistan, İspanya takımlarının taraftarları için 234 bin 800 adet taraftar formasının Düzce'de dikildiği bildirildi.
Haberin fotoğrafları