kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Ocak 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

İlişkimiz gayri ahlaki değil

Bülent İPEK / MAGAZİN
Spiker Ece Özbek, evli işadamı Gülman'la yaşadığı aşk için "Yasaya göre boşanma davası açıldıktan sonra davaya konu olan çift evli sayılmıyor" dedi..
Sunucu Ece Özbek, işadamı Lemi Gülman ile yaşadığı aşk üzerine bir açıklama yaptı. İki gün önce Lemi Gülman'la havalimanında, Roma tatili dönüşü çekilen fotoğrafları GÜNAYDIN'da manşet olan Ece Özbek, "Doğrudur, bir ilişkimiz var. Fakat bu gayri ahlaki değil. Yasalarımıza göre, boşanma davası açıldıktan sonra davaya konu olan çift artık evli sayılmıyor. Bizim arkadaşlığımız, boşanma davası açıldıktan bir ay sonra başladı" dedi.

DEDEKTİFE ÇEKTİRDİ
Ece Özbek, Lemi Gülman'la çekilen fotoğrafının, davalı Reyhan Gülman tarafından bir özel dedektife, gün gün, saat saat takip ettirilmesi sonucu elde edildiğini iddia etti. Kendilerini takip eden araç plakalarının mahkemeye delil olarak sunulacağını söyleyen Özbek, şöyle devam etti: "Buradaki soru neden? Cevabı, daha fazla nafaka almak için. Zaten aylar önce bitmiş, mahkemeye intikal etmiş bir evlilikte, bugün yaşananlar, amiyane tabiriyle daha fazla nasıl para koparabilirim çalışmasıdır." Özbek, bu yaşananlar yüzünden hedef gösterildiğini ve korktuğunu da söyledi.
Haberin fotoğrafları