kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Ağustos 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Islıkla hayata döndü

Yeni Haber
Antalya'da polis ekipleri, otomobille uçuruma yuvarlandıkları bildirilen kişilerin yerlerini, 3 saatlik arama çalışmaları sonunda kazazede çocuğun ıslığını duyarak tespit etti.

155 Polis İhbar hattını arayan bir kişi, Antalya-Burdur karayolunda, bilmedikleri bir yerde kaza yaptıklarını belirtti. Belirtilen yerde yaklaşık 3 saat kazazedeleri arayan polis, Çubukbeli mevkisinde uçurumdan ıslık seslerinin geldiğini duydu.

Yaklaşık 40 metrelik uçuruma yuvarlandığı belirlenen 10 HF 283 plakalı otomobilde bulunan ve ıslık sesleriyle kazanın yerinin tespit edilmesini sağlayan hafif yaralı 9 yaşındaki Yılmaz Özdinç ve Veli Türkçü (30), olay yerine gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından uçurumdan çıkarıldı.

Durumları ağır olan sürücü Memiş Özdinç (37) ve Emirhan İstek'e (34) ise ilk müdahaleleri, sağlık görevlileri tarafından uçurumda yapıldı.

Askerler, sağlık ve itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saatlik çalışmasıyla uçurumdan çıkarılan yaralılar, ambulanslarla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldılar.

(AA)