kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Ağustos 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
BABAANNESİNDE KALDI, KURTULDU İki kardeşi annesiyle birlikte can veren 5 yaşındaki B., cenaze sırasında olup, biteni anlamaya çalışıyordu.

Korkunç şüphe: Anne dayaktan mı yaktı

Fatih BALTACI ADANA - MERKEZ
Adana'da dün sabah bir evde çıkan yangında anne ile iki çocuğu öldü, baba ağır yaralandı. Çiftin sürekli kavga ettiği, yangını ölen kadının çıkarmış olabileceği iddia edildi..
Adana'da dün sabaha karşı saat 05.30'da Şakirpaşa Mahallesi'ndeki bir evde çıkan yangında 25 yaşındaki Sevgi O. ile doğuştan zihinsel ve bedensel engelli 3 yaşındaki Muhammet Mehmet ve 4 aylık Mehmet Taha adlı iki oğlu, saklandıkları karyolanın altında yanarak feci şekilde can verdi. Mezbaha işçisi baba Harun O. (26) ise evde yangın çıktığını fark edince bağırarak komşularından yardım istedi. Babanın çığlıkları üzerine gelen komşular pencere korkuluklarını kırarak Harun O.'yu ağır yaralı halde kurtardılar. Ailenin 5 yaşındaki üyesi Biran ise babaannesinde kaldığı için kurtuldu. Yangın kurbanı anne ile 2 çocuğu dün öğle namazının ardından Küçükoba Mezarlığı'nda toprağa verildi.

DÜN EŞİNDEN ŞİKÂYETÇİ OLMUŞTU
Akraba evliliği yapan Sevgi O. ile Harun O. arasında geçimsizlik olduğu öne sürüldü. Önceki gün Sevgi O'nun, eşinin kendisini dövdüğü gerekçesiyle polise şikâyetçi olduğu öne sürüldü. Sevgi O.'nun, ikinci çocuklarının engelli doğmasından hamileliği sırasında sürekli dövdüğünü öne sürdüğü eşini sorumlu tuttuğu iddia edildi. Polis, yangının genç kadın tarafından çıkarılmış olabileceği ihtimalini değerlendiriyor. Yangının, vantilatörün aşırı ısınması yüzünden motorunun yanması sonucu çıkmış olabileceği ihtimali üzerinde de duruluyor. Mahalleli, patlama sesiyle uyanıp, yangın mahalline ulaştıklarını söyledi.
Haberin fotoğrafları