kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Ağustos 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
10 YIL ÖNCE KAÇIRIP EVLENDİ 2001 model Honda CR-V model bir cipi gasp ederek kaçan zanlı Eyüp Terzi’nin, eşi Sakine’yi 10 yıl önce kaçırarak evlendiği ortaya çıktı.

Kalaşnikoflu katil cip gasp edip kaçtı

Ahu BOZLAR - Adnan RAMO?LU / MERKEZ
Trabzon Çaykara'da beş kişiyi kalaşnikofla öldüren zanlı Eyüp Terzi'nin, dün sabah bir taş ocağının önünde cip gasp ettiği ve kaçışını sürdürdüğü belirlendi..
Trabzon'un Çaykara ilçesinde önceki gün 5 kişiyi kalaşnikofla öldürüp kaçan Eyüp Terzi'yi arama çalışmaları sürerken zanlının dün sabah bir taş ocağının önünde silah zoruyla gasp ettiği bir ciple kaçtığı ortaya çıktı. Ulucami köyünde kayınpederinin evini basıp kayınpederi, baldızı, iki kayınbiraderi ile görgü tanığı bir çobanı öldüren ve güvenlik güçleri tarafından her yerde aranan Eyüp Terzi'nin (35) dün 09.30 sıralarında Trabzon-Çaykara Karayolu'ndaki bir taş ocağının önündeki cipi gasp ederek kaçtığı belirlendi. İddiaya göre cipin sahibi İbrahim Hakkı Keskin'in (19) başına silah dayayan Terzi, "Namus cinayeti işledim. Cipine ihtiyacım var. Sen de gel, sen kullan" dedi. Ancak Keskin, "Ben kullanmayayım, cipi al git" cevabı verdi. Bunun üzerine zanlı Soğanlı Dağı yaylası yönünde uzaklaştı. Eyüp Terzi'nin cinayetler esnasında yanında oldukları iddia edilen arkadaşları Mustafa Terzioğlu, Cemali Taş ve Yaşar Hekimoğlu'nu arama çalışmaları da sürüyor. Eyüp Terzi'nin eşi Sakine Terzi ile aşk yaşadığı iddia edilen Oflu Mehmet Turan'ın Çaykara'da gözaltında olduğu öğrenildi. Sakine Terzi'nin Bursa'da polis tarafından korunması da devam ediyor. Damadı tarafından öldürülen Muzaffer Kargar'ın ağabeyi Ahmet Kargar (63) yaklaşık 10 gündür Eyüp Terzi'nin köyde olduğunu ve geçtiğimiz perşembe günü sürekli mermi attığı için köylülerin kendisinden şikâyetçi olduğunu belirterek, "Savcılık tarafından evinde arama yapıldı ve iki tane kurusıkı silah bulundu. Ev tamamen aranmış olsaydı Kalaşnikof da bulunurdu" dedi.

KURBANLAR DEFNEDİLDİ
Bu arada önceki gün yaşanan olayda öldürülen 5 kişi toprağa verildi. Muzaffer Kargar (54), ikiz oğulları Murat ve Metin (12), kızı Yeter Kargar (27) ile köyde çobanlık yapan Ali Güven'in cenazeleri, Ulucami köyünde kılınan cenaze namazının ardından aile mezarlığına defnedildi.