kapat
07.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Altın ayak Tümer
İki takım da kupayı istiyordu. Ama teknik adamları daha çok istiyordu. Beşiktaş'ın hocası Daum bunu açık açık söylüyordu. Samet Aybaba da geçen yıl G.Birliği'nde tattığı kupa şampiyonluğunu G.Antep'in başında tekrarlamak niyetindeydi.
Tüm Metin

  Celal Doğan'a ders
Yardımcı hakem Adil Sinem, 81. dakikada Baya gole giderken bayrağını kaldırıp Erol Ersoy'u yanına çağırdı. Herkes ofsayt sandı. Ersoy, Sinem ile diyaloğu sonrası yaklaşık 30 metre mesafedeki Viola'ya kırmızı kart çıkardı. G.Antepli futbolcuların bir kısmı Sinem'e, bir kısmı da Beşiktaşlı İlhan'a koştu.
Tüm Metin

  Garantiyi açıklayın
Galatasaray 2. Başkanı Fatih Altaylı, dünkü basın toplantısında yine gündem belirleyecek açıklamalar yaptı. İşte Altaylı'nın bombaları: "Hakem hatalarından mağdur oluyoruz. Ama sanki biz hakemlerle buraya gelmişiz gibi suçlanmaya başlandık. Yaratılan bu ortamda hakemlere suç bulmuyorum.
Tüm Metin

  Golcülere terapi
Malatya maçının hazırlıklarını sürdüren G.Saray'da, teknik direktör Lucescu, sabah yapılan idmandan sonra futbolcularına izin verirken, forvet oyuncularını saat 16.00'da yeniden tesislere çağırdı. Çalışmaya, özellikle son Antalya maçında gol kaçırma rekoru kıran...
Tüm Metin

  Boğa paydos
İstanbulspor, 2. Lig A Kategorisinde yeniden Birinci Lig'e çıkma mücadelesi veren Adanaspor'a son dakikada teslim olup Türkiye Kupası'na havlu attı. 1. dakikada Cenk, 3'te de Altan'ın golleriyle 90. dakikaya kadar 1-1 devam eden maç 87. dakikada hareketlendi.
Tüm Metin

  Körfez şen
Kocaelispor, çeyrek finale yükselirken önce Göztepe'yi penaltılarla, ardından G.Saray'a altın golle yenen Erzurumspor'u kendi evinde, kendi silahıyla vurdu. Yeşil siyahlılar normal süresi golsüz sona eren maçın 109. dakikasında Ayman'la altın gole ulaşarak Erzurumspor'dan yarı final vizesi çıkardı.
Tüm Metin

  Dev uyanıyor
Sezon başından beri türlü sıkıntılar yaşayan, aldığı başarısız sonuçlar sonrasında çökme noktasına gelen Fenerbahçe ayağa kalkıyor. Teknik direktör değişimi sonrasında sancılı bir dönem geçiren sarı-lacivertli futbolcular Ankaragücü maçı sonrasında Lorant'ın kendilerine gösterdiği...
Tüm Metin

  Trabzon'da restlesme
Ligde tepetaklak olduktan sonra son umudu Türkiye Kupası'na da tutunamayan Trabzonspor'da yönetim, giderek yükselen olağanüstü genel kurul çağrılarına kulak asmıyor. Önceki gün alınan Denizlispor yenilgisinden sonra, "Genel Kurul kararı alınmazsa istifamı açıklayacağım...
Tüm Metin

  Efes'in şeref turu
Geçtiğimiz hafta Malaga'da tarihi bir galibiyete imza atan Efes Pilsen, grup sonuncusu Charleroi önüne çıkarken kafaca rahattı. Malaga-Olympiakos maçının tekrarlanma ihtimali küçük olduğu için lacivert-beyazlıların kabuslu günlere dönme olasılığı zayıf görünüyordu.
Tüm Metin

  12 Dev Adam basarır
Dünya Kupası'nda ilk turda guptan çıkma şansımız çok yüksek. Korkulan takımlardan hiçbiri bize düşmedi ama kapalı kutu takımlarla eşleştik. Orada da kötü bir sürprizle karşılaşmayıp ve son bir yıldaki performanslarından farklı rakiplerle oynamazsak 2. tura namağlup çıkarız.
Tüm Metin

  Fener rövanşı aldı
Sarı-lacivertliler bu galibiyetle ezeli rakipleri ile puanları eşitlerken, ilk devre 3-1 kaybettikleri maçın rövanşını da aldı. Denk kuvvetlerin mücadelesi şeklinde geçen maçta F.Bahçe 2-1 geriye düşmesine rağmen maçı kazandı. Diğer sonuçlar: Sentim-TED Kolejliler: 2-3...
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır