kapat
07.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Çevreyle iletişiminizin güçleneceği ve eğitimle ilgili girişimlerinizden sonuç alabileceğiniz bir gündesiniz. Kültürel konular ve seyahat fırsatları gündemde. Her konuda analizci ve meraklı davranabilir ve girişimciliğinizle dikkat çekebilirsiniz.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Kendinizi oldukça enerjik hissetmenize rağmen, vucudunuzda hassasiyet gözleyebileceğiniz bir gündesiniz. Karşıt burcunuzda ilerleyen Ayın durumu ikili ilişkilerinizden yenilikler bekleyebileceğinizi fakat ortak paylaşımlarınızla ilgili dikkatli olmanız gerektiğini belirtiyor.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Bugün toplumsal yaşamınız ve spekülasyona oldukça ağırlık verebileceğiniz gözlenirken sevdiklerinizle birlikte güzel bir gün geçirmek isteyebilirsiniz. Yay burcundaki Ayın oluşturacağı rahat açılardan aşk ve eğlence konusunda rahatlatıcı etkiler alabileceğiniz görülüyor.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Yöneticiniz Venüsün Ayla olumlu açısı kadınlarla ilişkilerinizde başarılı olabileceğinizi belirtiyor. Yakın çevrenizle olan iletişimin boyutları beklenmedik bir şekilde değişime uğrayabilir. İletişimde yoğunluk yaşayabilirsiniz ve kısa yolculuklar gündeme gelebilir.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Burcunuzda Plutoyla birleşen Ay toplumda kendinizi gösterme ve sosyal ortamlarda dikkat çekme eğiliminizi güçlendiririyor. Ayın rahat açılarının etkisiyle cinsellik ve aşkla ilgili temalar ön planda olabilir. Parasal konulardan kârlı çıkabileceğiniz gözleniyor.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Bugün işinizle ve ilişkilerinizle ilgili olumlu değişimler yaşayabilirsiniz. Olayları olumlu yönden ele alarak değiştirebilme yeteneğinizi kullanımak elinizde. Ayın Plutoyla birleşmesi grup çalışmaları ve arkadaş çevrenizde yaşayabileceğiniz bir aşkı gündeme getirebilir.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Ayın yöneticiniz Venüsle olumlu ilişkisi sayesinde görüntünüz ve sağlığınız konusunda kendinizi zinde hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Bugün iş yaşamınızda görüşlerine değer verdiğiniz arkadaşlarınızla fikir alışverişinde bulunabilirsiniz.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Yöneticiniz Ayın rahat açılarının etkisiyle bugün güzellik ve bakım konularına ağırlık verebileceğiniz fakat harcamalarınızda aşırıya kaçabileceğiniz gözleniyor. Sevdiklerinizden size eşlik etmelerini isteyebilir, birlikte günlük işlerinizi düzenleme fırsatı bulabilirsiniz.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Ortaklarınız veya işbirliğinde bulunduğunuz kimselerle yakın çevrenize kısa seyahatler düzenleyebileceğiniz bir gündesiniz.. İletişim yeteneğiniz mesleki konularda işinize yarayabilir. İş yerinizde bazı koşulları değiştirmek üzere harekete geçebileceğiniz gözleniyor.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Plutonun Ayla birleşmesi kendinizi ifade etme yeteneğinizin oldukça yüksek olduğunu belirtiyor. Bugün kişiliğinizin uç yönleri ile dikkat çekebilirsiniz. Enerjinizi maddi konulara yönlendirmeye kanalize edebileceğiniz gözlenirken akrabalardan destek görebilirsiniz.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Ortak paylaşımlarınızda ve grup çalışmalarınızda hoş gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gün. Yay burcunda Plutoyla birleşen Ay bilinçaltı huzursuzluklarınızı arttırarak ikili ilişkilerinizde sorun yaşamanıza neden olabilir. Bu yüzden iletişimde net davranmaya çalışın.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Bugün iş yaşamınızda beklenmedik koşullarla karşılaşabilirsiniz. Fakat Venüsün Aya yaptığı rahat açının etkisiyle ticari ilişkilerinizden ve spekülatif konulardan kazançlı çıkmanız mümkün. Mesleki yaşantınızda girişim yapma isteğinizin yoğun olabileceği görülüyor.


 



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır