kapat
07.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Hiç görmediği babaya saygı
30 Ocak 1975... 18.45 suları. Türk Hava Yolları'nın İzmir-İstanbul seferini yapan Bursa uçağı, Yeşilköy Havalimanı'ndaki elektrik arızası nedeniyle ışıkları yanmayan pisti pas geçti. 22 saniyelik bu arıza sonucu rotasını Marmara Denizi'ne çeviren uçak, 37 yolcusu ve 4 mürettebatıyla Ambarlı açıklarında karanlık sulara gömüldü.
Tüm Metin

  Penelope Cruz paçoz mu, afet mi?
Peki bu Penelope Cruz'un neresi çekici? Hakikaten erkekleri karısından ayıracak kadar güzel mi, yoksa Haşmet Babaoğlu'nun dediği kadar paçoz mu? Sinemalarımızda halen "Vanilla Sky" ve "Yüzbaşı Corelli'nin Mandolini" adlı iki filmle birden başrolde izlediğimiz İspanyol yıldız Penelope Cruz son dönemde...
Tüm Metin

  Buyrun Cat Ajda sofrasına
Artık biliyorsunuz pop müziğimizin diva'sı Ajda Pekkan işletmeciliğe soyundu. Bu yüzdendir ki kırk yıllık süper star sahnelere "Pala Remzi" kılığında çıkıyor. Kendi mekanında tüm hünerlerini sahneye döküyor. Harbiye'deki Çapa kardeşlerin mekanı Cat Walk'a ortak olan Ajda Pekkan ortaklığının...
Tüm Metin

  Eksik taraflarımızı da sevmeliyiz
Onu "sandalyeye ters oturup kollarını döven kadın" olarak tanıdık. Hemen ardından Arnavut genlerinin bahşettiği inatla Beyoğlu'nda "asker" gibi, mini eteğiyle yürüdü. Şöhret basamaklarını tırmanması da aynen Beyoğlu'ndaki adımları gibi sert ve sağlam oldu. Bir otobüs camından bizlere...
Tüm Metin

  Fazla alkol, biraz dans... Hepsi bu!
Yer, İstanbul'un eğlence hayatının lokomotif mekanlarından Ortaköy'deki Mix adlı gece kulübü... Sahnede Kenan Doğulu, "Boşveeeer.." diyerek coşkulu kalabalığı fıkır fıkır oynatıyor. O sırada içeriye gizlice sokulan kameraya ilginç bir çift takılıyor. İşadamı Sedat Aloğlu'nun oğlu, genç playboy Selhan Aloğlu sırtını...
Tüm Metin

  Lopez'in çıkardığını bizimkiler giyiyor!
Tabii ki arada dekolte ve tarz farkıyla Jeniffer Lopez, dünya medyasında sanatından çok cüretkar giyimiyle yer alıyor. En seksi kıyafetleri ilk önce onun üzerinde görmek mümkün. Tercihi moda devlerinden İtalyan Versace olan Lopez'in kıyafetleri bizde de ilgi görüyor. Magazin dünyasının ünlüleri...
Tüm Metin

  Bodyguard yurda döndü
Adı Savaş Menteş. Mesleği "Yakın Koruma Teknikleri Uzmanı". Dünyaca ünlü starların hayatını teslim ettiği Savaş Menteş, 1961'de İzmir'de doğmuş. Altı yaşına geldiğinde o dönemin modası gereği ailesiyle birlikte Almanya'ya göç etmiş. "Ben bir gurbetçi çocuğuyum. 35 yıldır Avrupa'dayım.
Tüm Metin

  Anne olduğumda güzelleşeceğim
Çok uzun zamandan beri her röportajında "çocuk özlemini" dile getiren Hande Ataizi... "Televizyona dizi de çekerim, şov programı da yaparım, evlenmeyi de, çocuk doğurmayı da düşünürüm" diyen biri. Tarkan Sualp'le birlikte olan Hande Ataizi'ye yeni aşk iyi gelmiş görünüyor, artık ne istediğini biliyor.
Tüm Metin

  Dazlak kız meğer Toprak'a aşıkmış!
Dilek Serbest 1.5 yıldır mankenlik yapıyordu. Üç ay önce saçlarını sıfıra vurdurmaya karar verdi, bütün kapılar peşpeşe açıldı. Önce Teoman'ın "Gönülçelen" albümü için kameralar karşısına geçti. Tam "Acaba Dazlak manken Teoman'ın yüreğini mi çaldı?" diye sorulurken, yeni bir klip dönmeye başladı müzik kanallarında.
Tüm Metin

  İşte Kabil'in yeni kralları
Kanadalı bir hayvan çiftliği sahibi gözü gibi baktığı iki aslanı Kabil Hayvanat Bahçesi'ne hibe etti. Kanada'daki "Northwood Buffalo & Egzotic Animal Farm" adlı çiftliğin sahibi Norm Philips, Marjan'ın ölümüne çok üzüldüğünü ve Kabil'in aslansız kalmasına tahammül edemeyeceğini belirterek 18 aylık yavru aslanları Kabil'e yolladı.
Tüm Metin

  Alman takımın Türk amigosu
Öz be öz Türk ve futbol fanatiği. Ama tuttuğu takım ne Fenerbahçe, ne Galatasaray ne de Beşiktaş. Ethem Özemreler, "kanının son damlasına" kadar Borussia Mönchengladbachlı. Öyle ki takımı Alman Birinci Ligi'nden İkinci Lig'e düştüğünde üzüntüden 15 kilo vermiş. 63 yaşındaki Ethem Özemreler, yaşadığı ülkede "Manolo" olarak tanınıyor.
Tüm Metin

  Tıp dünyasının sır hastalığı: MS
Halk arasında çok bilinmeyen bu hastalık öldürmüyor, süründürüyor. Nedeni ise hâlâ bilinmiyor. Multiple Skleroz, tıp dünyası için tam anlamıyla bir bilmece. Kişide görme, konuşma, yürüme gibi fonksiyonları bozan hastalığı uzmanlara ve hastalarına sorduk. MS (Multiple Skleroz) hastalığına...
Tüm Metin

  Anne tasarlıyor kızı sunuyor!
Ev ekonomisine katkı sağlamak için kadınların evden işler yapmasına alışkınız. Ama söz konusu kadınlar Mehmet Ali Erbil'in eski eşi Nergis Kumbasar ve köşeyazarı Avni Özgürel'in eşi Ayfer Özgürel olunca insan şaşırıyor. Birbirlerine komşu olan iki kadın, oturdukları yerden bir marka yaratmışlar: "Baby Shark.
Tüm Metin

  Bu Üniversitede ilk ders evlilik
Denizli'de halk günlerce tek konuyu konuştu: Pamukkale Üniversitesi'ndeki öğrenci-öğretim üyesi evlilikleri... Yerel gündemin günlerce birinci maddesini işgal eden bu konuyu (öğrenci-öğretmen evliliklerini) yerinde incelemek üzere Denizli'ye gittik. Çünkü Pamukkale Üniversitesi'nde kayıtlara ...
Tüm Metin

  Estetik yaptırmak yasaya aykırı mı?
Yakın zamana kadar insanın kendini keşfinden söz edilirdi. Bunun yolu iç zenginlikten geçerken fiziksel kusurları da kabullenmek gerektiği söylenirdi. Doğal olan güzeldi... Hatta ünlüler estetik olduğunu sır gibi saklardı. Bugün ise kimse estetiğini saklamıyor. Çağın insanı kendini keşfetmek yerine kendini değiştirmek istiyor.
Tüm Metin

  Britney'den ünlü olacak!
Geçen yıl çıkardığı klasik müzik albümü, Britney Spears'ın albümünü sollayarak, en çok satanlar listesinde 1 numara oldu. Sesi, operanın efsane ismi Maria Callas'a benzetilen Charlotte, şimdiye kadar Amerikan başkanları dahil, birçok ünlünün karşısında şarkı söylemiş.
Tüm Metin

  Kapanın elinde kalır
Türkiye'nin yıllardır aşina olduğu güzellik yarışmalarına geçen hafta bir yenisi eklendi "Look Model of the Search"... Bugüne dek adını kimsenin duymadığı bu yarışmanın dünya tarihine geçecek en önemli özelliği ise ilk üç dereceye tam beş kişiyi birden sokmasıydı.
Tüm Metin

  Bu parkta balıklar fora
En bilindik tarifiyle Kuruçeşme'de Laila'yı geçince, Makro'ya gelmeden... Sağ tarafta yeşil neonla Park Fora yazdığını göreceksiniz. Kışın 180, yazın 300 kişi ağırlayabilen mekan, hayli geniş. Kapıdan girdiğinizde salona ulaşmak için sol taraftaki balık lostrasına uğrayıp merdivenlerden inmeniz gerekiyor.
Tüm Metin

  Hangi şarapla hangi peynir?
Kuzeybatı Fransa'nın bu sevilen kremamsı dokulu peyniri, "fındıksı ve meyvemsi" olarak niteleniyor. Yumuşak tadıyla bilinen brie peyniri ile, gövdeli Chardonnay'ler ve Alman tatlı şarapları öneriliyor. Dünyanın son yıllarda keşfettiği İspanyol peynirleri, şarapla iyi giden, güçlü peynirler.
Tüm Metin

  Tarkan'ın kartal yuvası
Fulya'daki BJK tesislerinin hemen yanıbaşında yükselen 37 katlı Polat Towers'ın bir katı, eğer fiyatta uzlaşma sağlanırsa Tarkan'ın olacak. Tarkan, tanesi 300 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılan ve her katta 12 dairenin bulunduğu Polat Towers'da bir katı "kapatma" niyetinde.
Tüm Metin

  ELİF ERGU
Evleneceğim kız az kullanılmış olmalı
Bu röportajda kimle birlikte olduğunu yazmıyoruz çünkü baskı hazır olana kadar sevgilisinin değişeceğinden eminiz. Bugüne kadar bakire biriyle birlikte olmamış, çünkü sorumluluk almaktan çekiniyor. Ama "Evleneceğim kız bakire olsun ya da mümkünse az kullanılmış olsun" diyor.
Tüm Metin

  Dr.Nilgün GEDİKOĞLU
Dünyaya nasıl bakıyorsunuz?
1.20. katta boş asansöre bindiniz, aşağı iniyorsunuz. 19. katta birisi bindi, fena halde sarmısak kokuyor, kabini kokuttu ve 16. katta indi. 14. katta kalabalık bir grup bindi. Kokudan yüzler buruştu. Dönüp size bakanlar var...
Tüm Metin

  TEOMAN HÜNEL
Konyağı Tommiks öğretti
Çizgi kahraman Tommiks'in can yoldaşı Konyakçı matarasından içerdi konyağı, şık salonlardaki amcalar ise balon bardaklardan. Benim konyak ile tanışıklığım Tommiks okuduğum yıllara uzanır. Tommiks her zaman onyedi yaşında kalmayı becerebilen kahküllü bir kovboy çizgi roman kahramanıydı.
Tüm Metin

  ŞAFAK KARAMAN
Amca der ki!
Gözlerim açık gider sana doğruyu söylemezsem. Ben seni artık hiç sevmiyorum. Sen beni aşka layık görmedin, senin kadar... Ben artık aşkı, senden çok seviyorum. Sana göre aşk laftan ibaret, bana göre hayatın anlamı. Sen bu yolda böyle devam et, aşk layık olanda kalmalı. Ne dersiniz, sizce de öyle değil mi?
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
y§²}¬¿x–QPM#µ"Yàœğ®Äsí23£ôE KÍöå¼”yÿ£ƒìjWÈ÷ı8”GCN æ`®F"ŠÃ­ş¿n¼ı= “æNsüDª!*kêË®+mR]åöAG$Êûı×È(ğ$ˆQ6ƒâ>çÇV€ËE$¥¸Ş“ó‘¼jëÙ±—ÈŒ|¶øç£ü'm‹=ÖPNäoHKE~ğ¯e˜=ÈñZ‹ï}Àî1áø¡ç in3rÿ8ã~¹B„%gÇè¯ÅĞÊòÍÅwG^ì¢~¸^Qã«ú§ëééä[kê•ë5uŞÑ·tHM:¦¦©«oSZıü¬´¥›•6²<å-ôÖ§wèËÌ»MW«7l |O»Ğ–¤ˆ¨ı?ú¤ÿY+lùÖâhxM]xv‡º0âĞ©Ş]àj¢YûîYëè¶Í)Wu?ô{X5%KèÜşªRòV-­¬]×"!)êê¦{ı¥±'Ñ'MgZğ³,Ì„ÿÏO€|’5(´İĞğªT«¨]¦'CRŞ¢¹:³Yåóקg#.±ñíÉb3ì*õI&ô]©§àÄ-qr(º7+D_â¢_ e9ë÷”ó¿è•–èãîòæÎ=¨Ì:ǹíd´pNgU¾£œ>êİÖô שHR¯›:©MCymüGT'Ê¥fõ'"e—;Kµ™ó÷é°"Ç'Fcî Á-{x³7PÖù^Äİ ”;.ÖLñi¯×è–K«ææı= ]}õ/·o»ü>˜ÇÇóÅ¿ügìG_ïÊ¡pi")%¾ısîke¬¿xĞıçcÃÅo8Nü¿"¾¥jj©^ıá¬?[+o¿øxrD;bb /¥ıq(\EÀÇ1T 'ëléá Ê,pêHÇ'M=¶ Ù•ò`C tTÂJ¯RPêHG°¡´Èœ