kapat
07.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Dev uyanıyor

Teknik direktör Lorant Samandıra'da hakimiyet kurdu; kırgın futbolcular barıştı, idmanlarda nefes almayan oyuncular yoğun tempoya rağmen neşe içinde
Sezon başından beri türlü sıkıntılar yaşayan, aldığı başarısız sonuçlar sonrasında çökme noktasına gelen Fenerbahçe ayağa kalkıyor. Teknik direktör değişimi sonrasında sancılı bir dönem geçiren sarı-lacivertli futbolcular Ankaragücü maçı sonrasında Lorant'ın kendilerine gösterdiği yakın ilgi ile tekrar hayata döndüler. İşte hafta sonu oynanacak Yimpaş Yozgatspor maçı öncesinde F.Bahçe'de son durum: Samandıra'da huzur var.

Ankaragücü maçı sonrasında tüm futbolcularla birebir görüşmeler yapan Lorant, herkese güven aşıladı. Maddi manevi tüm sorunların çözümü için seferber olan Alman hocanın son olarak, yönetimin ceza vermeyi planladığı Yusuf, Abdullah ve Mirkoviç'in affını sağlaması tam bir güven sağladı.

Sakat ve cezalı oyuncuların da takıma girebilecek durumda olmaları takım içinde rekabeti arttırdı. Büyük bir disiplin içinde ancak stresten uzak yapılan çalışmalar Lorant'ı memnun etti. Futbolcular, bayıltan idmanlar sonasında bile spor salonunda ekstra çalışmalar yaptılar.

Takım içinde yaşanan kırgınlıklar, teknik heyetin yakın ilgisi ve desteği ile yerini dostluğa ve el ele vermeye bıraktı. Samandıra'da aynı yerde bile bulunmak istemeyen oyuncuların artık yan yana geldikleri ve sorunlarını çözdükleri öğrenildi.

Ankaragücü yenilgisi sonrasında takıma serzenişte bulunan Başkan Aziz Yıldırım'ın bu tavrını desteğe çevirmesi oyuncuların üzerinde olumlu bir etki yarattı. Bu desteğin karşılığını vermek isteyen futbolcuların motivasyonu yükseldi.

Yozgat dönüm maçı
Lorant'la deplasman galibiyeti alamayan F.Bahçeli futbolcular, hazırlandıkları Yozgat maçını dönüm noktası olarak görüyorlar. Sarı-lacivertli futbolcular Yozgat'tan 3 puanla dönerek, Kocaelispor maçında aldıkları galibiyeti taçlandırıp yeni bir seriye başlamak istediklerini söylüyor.

Rapajç sahaya Lazetiç tribüne
Fener'de 7 yabancıdan birinin tribüne gidecek olması teknik direktör Lorant'ı sıkıntıya sokuyor. Yozgat maçı öncesinde, ilk deplasman galibiyeti için çalışan ve takımı kurarken haksızlık yapmak istemeyen Lorant'ın Lazetiç'e yol göstereceği öğrenildi. Alman hocanın üstün performans ile çalışan Rapajc'i kesmeyi düşünmediği öğrenildi.

Lazetiç&Mirko'ya milli izin alındı
Kanarya'nın milli takımlarına çağrılan yabancı oyuncuları Lazetiç ve Mirkoviç'e izin alındı. G.Saray maçı öncesi yabancı futbolcularını milli maçlara göndermek istemeyen sarı-lacivertli yönetim, Yugoslavya'nın Meksika ile yapacağı karşılaşma için Mirkoviç ve Lazetiç'in affını istedi ve olumlu yanıt aldı. Revivo ve Rapaiç'e ise henüz izin alınamadı.

FERUDUN NİĞDELİOĞLU



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır