kapat
07.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HIGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Arkadaşlar, çok fena aşık oldum...

Merhaba! Ben Sunny. 6 yaşında bir Golden Retriever'ım. Dört senedir şu anda yanlarında yaşadığım ailemle birlikteyim. Onlarla ilk tanıştığımda geniş bahçeli bir evde oturuyorlardı. İstediğim zaman bahçeye çıkıp oyun oynayabiliyordum.

Geçen sene bir apartman dairesine taşındık. Tabii benim özgürlüğümde belirli ölçüde kısıtlanmış oldu. Ama ailemle birlikte olmayı çok sevdiğim için bunu önemsemedim. Bu evde günde üç kez sahibimle birlikte dışarı çıkıyorum.Burada bir sürü arkadaş edindim. Ama aralarında bir tanesi var ki benim için çok özel. Ona ilk görüşte aşık oldum. Bembeyaz tüylü, arka tarafında tarçın rengi lekeli bir kaniş olan Tarçın. Onunla oynamak, konuşmak beni çok mutlu ediyor.

Her dışarı çıkış saatimi dört gözle bekliyorum. Dışarı çıkar çıkmaz Tarçın'ın evinin önüne gidip onu çağırıyorum. Benimle gezmeye gelmediği zaman çok mutsuz oluyorum. Sırf karşılaşırız umuduyla gezmeyi uzatmaya çalışıp, işimi çabuk yapmadığım zamanlar oluyor.

Geldiği zamanlar ise dünyanın en mutlu köpeği ben oluyorum. Ona, onu ne kadar çok sevdiğimi söylüyor, onu öpüyorum. Evdeyken keşke biraz daha büyük bir köpek olsaydı diye düşünsem de ben onun ruhunu seviyorum. Kimi insanların yaptığı gibi dış görünüşlerine bakmıyorum. Bazen beni boyuma uygun diye başka dişi köpeklerle tanıştırıyorlar. Ama onların hiçbiri Tarçınımın yerini tutmuyor. Söyledim ya, ben ona ilk görüşte aşık oldum.

Geçen hafta Tarçın'ın çiftleşme zamanı gelmişti. Nihayet onunla çok özel anlar yaşayabilecektik (ya da ben öyle düşündüm). Onun, çiftleşmek için salgıladığı kokuları taa evimden alabiliyor ama ona ulaşamıyordum. Bunun nasıl bir duygu olduğunu siz insanlar anlayamazsınız.

Mutsuzdum ve ıstırap çekiyordum. Ailem durumu fark ediyor, bana daha fazla ilgi gösteriyorlardı. Her dışarı çıkışımda Tarçın'ı göreceğimi ümit ediyor ama onu göremiyordum. Bir gün evinin önünden geçerken bana ailesinin onu gezmek için başka bir yere götürdüklerini, bu nedenle beraber oynayamadığımızı söyledi. Çok kızmıştım, üstelik üzülmüştüm de...

Anlamıyordum, sahiplerimiz böyle özel bir anda neden görüşmemize karşı çıkıyorlardı. Nihayet, konuşurlarken bu sorumun cevabını öğrendim; çiftleşmemiz için boylarımızın uygun olması gerektiğini nereden bilebilirdim ki... :o)

sunny@sabah.com.tr



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap


Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır