kapat
07.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Aşık olacağım adamı bekliyorum
Evet, sarışın ve hakkını vermek gerekirse güzel kadın. Ama o bildiğimiz sarışınlardan değil! Konuştukça konuşuyor, kendini dinletiyor... Boğaziçi Üniversitesi ekonomi bölümü mezunu... Sunuculuk, oyunculuk ve ucundan köşesinden gazetecilik yapıyor.
Tüm Metin

  'Ben dans ederken o konsomatristi'
Podyumlarda bir türlü bitmek bilmeyen kavga şimdi de dansözlerin dünyasına sıçradı... Eşi Hakan Balkaner'den boşandıktan bir yıl sonra sahnelere dönüş yapan Sibel Barış, tıpkı Tanyeli gibi Asena'ya çattı... Üstelik, Barış'ın açıklamaları Tanyeli'nin "Benim yanımda Asena'nın esamesi okunmaz" demesine de pek benzemiyor.
Tüm Metin

  "Yeter Anne"de bir Süperstar...
Suna Pekuysal ve Özkan Uğur ile kamera karşısında rol kesen Süperstar, rolü gereği Altan'ın (Özkan Uğur) bir partide tanıştığı ve uğruna annesi Makbule'ye (Suna Pekuysal) bin bir türlü yalan söylediği "Tuğba" adlı bir kadını canlandırıyor.
Tüm Metin

  Üniversite öğrencisi oluyor
9 yaşındayken annesinin okuldan aldığı ve evde eğitim gören Spears içinde ukde olan üniversite eğitimi için kolları sıvadı. Mart sonunda gösterime girecek olan ilk filmi Crossroads'da sınıfın en çalışkan öğrencisini canlandıran Spears rolünün de bu kararı almasına yardımcı olduğunu söyledi.
Tüm Metin

  Ne buluyorsun bu kuru kızda!
20 yaşındaki sarışın güzel, 1.72'lik boyu ve 49 kiloluk ince vücuduyla gösterişli meslektaşlarını gölgede bırakacak bir başarı grafiği çiziyor. Ama Tuğba'nın asıl başarısı Mustafa Sandal'ı uslandırması. Genç popçuyla yaklaşık bir yıldır mutlu bir beraberlik yaşadıklarını belirten Tuğba...
Tüm Metin

  Tombullar podyumda
Ünlü iç giyim firması Lane Bryant yeni kreasyonunun tanıtımını için gelenekleri bozdu. Şimdiye kadar incecik mankenlerin üstünde görmeye alıştığımız iç çamaşırları bu kez tombul vücutları süsledi. Podyumda sıska meslektaşları kadar karizmatik görünen şişman mankenler, gözleri gerçek anlamda "doldurdu".
Tüm Metin

  Ankara seymeni İstanbul'da şaşırdı
Geçtiğimiz gece MHP Genel Başkan Yardımcısı, milletvekili Şevket Bülent Yahnici bir arkadaşının daveti üzerine, işletmeciliğini Ajda Pekkan'ın yaptığı Cat Walk'taydı. İçeri basın mensubu aldırmayan Yahnici, mekânda sahneye çıkan Ece Bergen'in söylediği şarkılara oturduğu yerden eşlik etti.
Tüm Metin

  Hülya'nın en büyük hayali gerçek oldu
Cannes Film Festivali'ndeki açık artırmada Dünya AIDS Vakfı'na yaptığı 12 bin dolar bağış nedeniyle ünlü tenisci Monica Seles ile idman maçı yapan ünlü sanatçı Hülya Avşar, dün İstanbul'a döndü. Çok mutlu olduğunu söyleyen Avşar kızı, "Monica Seles çok şeker bir insan. İnsanların hayalleri vardır.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır