kapat
07.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Uyum'a rötuş
Uyum Paketi, 312 ve 159'uncu maddeleri DSP'nin verdiği önergelere ANAP ve muhalefetin de desteğiyle rötuşlanarak Meclis'ten geçti. MHP ise, "PKK'nın siyasallaşmasına çanak tutmayız" diyerek, değişikliklere "ret" oyu verdi. Kamuoyunda tartışmalara...
Tüm Metin

  Yerel yönetimler yasasında kriz
Tasarının en önemli maddesi olan "ilköğretim, ortaöğretim, çevre, içme ve sulama suyu, spor, sağlık, kültür il ve köy yolları ve tarım ile Bakanlar Kurulu'nca uygun görülecek diğer hizmetlere ilişkin yatırımların İl Özel İdarelerce yürütülmesi" hükmü ANAP ve MHP'liler arasında tartışma yarattı.
Tüm Metin

  Yılmaz: Kızılay yine sınıfta kaldı
Yılmaz, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, Marmara depreminde yaşanan sıkıntıların sürdüğünü, 20 bin çadır istenmesine karşı sadece 7 bin çadır gönderilebildiğini, sıcak yemek ve katalitik soba dağıtımında sorunlar olduğunu anlattı ve "Kızılay bu depremde de iyi bir sınav verememiştir" diye konuştu.
Tüm Metin

  Anadolu Fırtınası dindi
Türk siyasi yaşamının renkli isimlerinden "Anadolu Fırtınası" lakabıyla anılan Osman Bölükbaşı bir süredir tedavi gördüğü İbn-i Sina Hastanesi'nde dün saat 05.30'da yaşamını yitirdi. Siyaset dünyasının duayeni ve müzmin muhalifi olarak da tanınan Bölükbaşı'nın ölümü siyaset dünyasında derin üzüntü yarattı.
Tüm Metin

  Bostancıoğlu'ndan intihar uyarısı
Milli Eğitim Bakanı Metin Bostancıoğlu, öğrenci intiharlarının önlenmesi için ailelerin çocuklarına sevgi ve hoşgörü göstermekte gecikmemesini istedi. İstanbul Kadıköy Halk Eğitim Merkezi'nde dün başlayan "Psikososyal Okul Projesi" seminerinde konuşan Bostancıoğlu...
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
PARLAMENTO
DSP   130
MHP   127
ANAP   79
DYP   85
AKP   53
SP   48
BAĞIMSIZ   16
BOŞ   12
TOPLAM   550

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır