kapat
07.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  'Üzgünüm müjde yok'
Akaryakıt fiyatlarında vergi soygunu bu yıl da devam edecek. Maliye Bakanı Sümer Oral, Akaryakıt Tüketim Vergisi (ATV) paylarının enflasyon oranı kadar artırılacağını hatırlattı. Bu arada Maliye yönetimi, doğalgazdan metreküp başına alınması planlanan 5 bin lira...
Tüm Metin

  Rafineriden vatandaşa: % 84 zam
Dolar kuru ve uluslararası petrol fiyatlarındaki düşüşe rağmen, akaryakıtta rafineri satış fiyatı ile tüketici satış fiyatı arasındaki korkunç uçurum, her geçen gün adeta soyguna dönüşüyor. Rafineriden çıkan akaryakıt yüzde 584 oranında zam görerek vatandaşa ulaşıyor.
Tüm Metin

  IMF: Kriz mağduru korunacak
Brekk, şu noktalara dikkati çekti: "Yeni Stand By Düzenlemesi ile Türkiye, IMF tarihindeki en yüksek borç kullanan ülkelerden biri olacaktır. Program, Türkiye'nin, modern piyasa ekonomisine dönüşmesine ve dünya ile entegre olmasına dayanak oluşturacak.
Tüm Metin

  Merkez de Ocak ayı enflasyonuna şaştı
Merkez Bankası, gelecek dönem enflasyonu açısından temkinli bir iyimserlik içinde olduğunu bildirdi. Merkez Bankası tarafından yayımlanan Enflasyon Raporu'nun "Ocak ayı enflasyonu ve ileriye yönelik bekleyişler" bölümünde...
Tüm Metin

  Kamu sonunda kâra geçti
Ziraat ve Halk Bankalarının 2001 yılı nisan ayında 598 trilyon lira olan toplam zararı, 2001 Aralık ayında 543 trilyon lira kara dönüştü. Halk Bankası'nın ise söz konusu dönemde 740 trilyon lira olan zararı, 570 trilyon liraya geriledi.
Tüm Metin

  KOBİ'lere iş imkanı
Kamu, enerji, otomotiv, kimya, perakende, maden, gıda, sağlık, tekstil, beyaz eşya ve daha pek çok sektörde yapılacak yatırımlarla binlerce kişiye iş olanağı açılmasının yanısıra yüzlerce küçük ve orta ölçekli şirkete de yeni iş fırsatı doğuyor.
Tüm Metin

  Bataklık sonunda meyvesini verdi...
Herkes onu uzun süre V 227 olarak bildi. Fotoğrafları basından uzun süre sır gibi saklandı. Hatta kimseler görmesin diye test için Avrupa yolları tercih edildi. Evet Ford Otosan'ın Kocaeli'nde bataklık üzerine kurduğu fabrikanın ilk meyvesi Ford Transit Connect...
Tüm Metin

  Bir fırtına koptu ve Koç'un hayatı değişti
Koç Topluluğu'nun 75 yıllık öyküsünün toplandığı kitap, Türkiye Cumhuriyeti'nin sanayi alanındaki "ilk"lerinin bir özeti gibi. İlk yerli çamaşır makinesi, ilk yerli traktör, ilk yerli otomobil... Ve nicesi. Türkiye geliştikçe Koç da büyür.
Tüm Metin

  Aktaş'ta kim çarpıldı?
Tam 20 ay aradan sonra Aktaş Elektrik'in borsada yeniden işlem göreceğini açıklayan İMKB, son dakikada bu işten vazgeçince pek çok yatırımcının mağdur! olacağını bilemezdi... Hele Ayı Fikret lakaplı yatırımcının durumunu hiç tahmin edemezdi.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır