kapat
22.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Siyasete 12 deli adam lazım
İşadamları siyasete girsin mi? Girsin diyenler de var, işlerinin başında kalsınlar diyenler de... Sedat Aloğlu 1995 seçimlerinde Tansu Çiller'in çağrısıyla siyasete girdi. Dört yıllık parlamenterlik dönemini şimdi farklı bir gözle değerlendiriyor.
Tüm Metin

  Kocam tam bir sahtekar
Milli atletimiz Süreyya Ayhan'ın antrenörü Yücel Kop'la yaşadığı aşk tartışma yaratmaya devam ediyor. Yücel Kop'un 25 yıllık eşi Süheyla Kop, SABAH'a şok açıklamalarda bulundu. Hastalığı nedeniyle İstanbul'da tedavi gören Süheyla Kop, eşinin Süreyya'nın cilvelerin dayanamadığını, üstelik antrenörlük diplomasının da sahte olduğunu ileri sürdü.
Tüm Metin

  Hayata dönüş
Aydın'da işsizlik yüzünden 11 katlı binanın çatısına çıkarak intihar etmek isteyen makine mühendisi Ferhat Gürkan'ı (24) eşi son anda ikna etti. Nurdan Gürkan (23) 4 yıllık hayat arkadaşına atlamaması için dakikalarca yalvardı. Eşinin gözyaşlarına dayanamayan Gürkan, intihardan vazgeçti.
Tüm Metin

  Üç bilezik için öldürüldü
Cani, "Bileziklerini istedim ama vermedi. Ben de bıçaklayarak öldürdüm" dedi Şehitishak Mahallesi Kasım Ekenler Bulvarı'ndaki Sema Apartmanı'nın beşinci katında oturan Güner Tekerlek, yakınları tarafından kanlar içinde bulundu. İki çocuk annesi Tekerlek'in katilini bulmak için geniş çapta soruşturma başlatan polis, talihsiz hemşireye iğne vurdurmaya gelenleri ve yakınlarını sorgulamaya başladı.
Tüm Metin

  Çetinkaya, kendisini Hz. Yusuf'a benzetti
"Ben duruşmada bir şey anlatamadım. Siz de zaten ne anlatmak istediğimi anlamadınız. Ben ne ile yargılanıyorum, onu da bilmiyorum. Beni neyle suçladığınızı söyleyin ki, ben de kendimi savunabileyim. Hz. Yusuf da 7 yıl zindanlarda kaldı. Daha sonra Mısır'a sultan oldu."
Tüm Metin

  Manisa'da büyük sahtekarlık
Gözaltına alınan Yüksel, torbaların içinde altın tozu bulunduğunu belirterek "15 gün önce Sakarya'dan Turgutlu'ya geldim. Halil Ateş'in (kazıda buldum) dediği altın tozundan nümune alarak Sakarya'ya döndüm. Gerçek çıkınca 35 kilogram altın tozu için 35 milyar liraya Halil Ateş ile anlaştık" dedi.
Tüm Metin

  'Çantamı alamayınca cinsel tacizde bulundu'
Adana Salbaşı İlköğretim Okulu'nda görev yapan kadın öğretmen Eren Sabır'ın çantasını bıçak zoruyla gasp etmek suçundan tutuklanan Erkan Katlı, hakim karşısına çıktı. 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada gasp iddialarını yalanlayan Erkan Katlı, "Alkollüydüm. Bayan kısa etek giydiği için dikkatimi çekti. Gezme teklifinde bulundum.
Tüm Metin

  Kafanı kullan, sen de al!
Podyumda yıldızı son zamanlarda parlayan mankenlerden Güzide Duran'ın geçtiğimiz gün yaptığı bir açıklaması birçok mankeni kızdırdı. Aldığı paranın masraflarına zor yettiğini iddia eden Duran, "5 yıldır mankenlikten para kazanamadığını söylüyor ve "Deniz Akkaya hariç bu arabaları nasıl aldıklarına şaşıyorum, Podyum parasıyla Mercedes alınmaz" diyordu.
Tüm Metin

  Yargıtay, Emel'i haklı buldu
Kararda, Müftüoğlu'nun "Azıcık ucundan" şarkısının klibini eleştirdiği için Saygın'a yönelik söylediği "Kendisini tatmin için başka bir yol bulsun" sözlerine karşılık 10 milyar lira tazminat ödemesi çok bulundu. Işılay Saygın, Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı olduğu dönemde, Emel Müftüoğlu'nu, "Azıcık ucundan" şarkısına çektiği klip nedeniyle eleştirmişti.
Tüm Metin

  Sarı-kırmızılı bir ömür
Galatasaray camiası 'Spor Ali' olarak tanıdı Dr. Ali Tanrıyar'ı. 14 yıl şampiyonluk özlemi çeken Galatasaray, onun başkanlık yaptığı 1986-1990 yıllarında 13 dalda şampiyon oldu. İçişleri Bakanlığı ve uzun yıllar doktorluk yapsa da onu herkes Galatasaray ile tanıdı. O ise Cimbom'u henüz 7 yaşındayken Galatasaray Lisesi'nde tanıdı.
Tüm Metin

  'Yaaa! Bu bizim Antepli Ali mi?'
MHP Gaziantep Milletvekili Ali Özdemir, Meclis'teki çalışmalarını 'Meclis'ten Millete' adıyla bastırdığı kitabıyla tanıttı. Özdemir bu kitap için özel olarak stüdyoya girdi ve adeta 'arabesk şarkıcıları gibi' makyajlı pozlar verdi. Kitabın arka kapağına ellerini iki yana açık, rotuşlu fotoğraflarından birini koyan vekil Özdemir, verdiği pozla seçmenlerini bile şaşırttı.
Tüm Metin

  Kenan Evren bile daha iyisini yapar
Elinizi vicdanınıza koyup cevaplayın: Andrew Vicari'nin yaptığı bu resimlerin; kriz mağduru bir ressamın Teşvikiye Camii'nin duvarında açtığı sergideki amatör çalışmalardan farkı var mı? Kenan Evren bile daha iyisini yapmaz mı? Vallahi yapar! Ama sergiyi nerede açtığın daha önemli galiba...
Tüm Metin

  Müzayededen şimdi alın Ramazan bitince için
İstanbul alanında ilk olduğu bildirilen Yeme İçme Kültürü Müzayedesi'ne ev sahipliği yapacak. Pera Palas Oteli'nde bugün (Perşembe) düzenlenecek olan müzayedede, tarihi mutfak araç-gereçlerinin yanısıra 60 yıllık şarap ve 80 yıllık konyaklar satışa sunulacak.
Tüm Metin

  Picasso'ya hiç benzemeyen bir Picasso'muz daha oldu!
Bu tabloyla birlikte, Picasso'nun olduğu öne sürülen ve Türkiye'de bulunan tablo sayısı 10'a çıktı. Operasyonda, elinde bir yağlı boya resim ile eski dönemlere ait taştan bir firavun heykeli bulunan M.S. adlı kaçakçı yakalandı. Tablonun daha önce ele geçirilenler gibi Kuveyt Müzesi'nden çalındığı sanılıyor.
Tüm Metin

  Sultanahmet Camii pastası
Ancak Sultanahmet Camii bu kez dünyanın öbür ucunda insanları kendisine hayran bıraktı. Endonezyalı aşçılar başkent Cakarta'da düzenlenen etkinlikler çerçevesinde Sultanahmet Camii'nin bir minyatürünü yaptı. Hem de çikolatadan...
Tüm Metin

  Her yerde kar yar
Son iki gündür Türkiye'yi etkisi altına alan soğuk hava yaşamı aksatmaya başladı. Özellikle Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da birçok köy yolu kar nedeniyle ulaşıma kapandı. Başta İstanbul ve Ankara olmak üzere Malatya Gaziantep ve Afyon'a yılın ilk karı yağdı. Kahramanmaraş da 30 yıl aradan sonra Kasım ayında ilk kez gördü.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır