kapat
22.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Kafanı kullan, sen de al!

Mankenlerin çalışarak lüks otomobil sahibi olamayacağını savunan Güzide Duran'ın sözlerine cevap geldi: "O, araba alsa biz de çirkin mi düşünelim?"
Podyumda yıldızı son zamanlarda parlayan mankenlerden Güzide Duran'ın geçtiğimiz gün yaptığı bir açıklaması birçok mankeni kızdırdı. Aldığı paranın masraflarına zor yettiğini iddia eden Duran, "5 yıldır mankenlikten para kazanamadığını söylüyor ve "Deniz Akkaya hariç bu arabaları nasıl aldıklarına şaşıyorum, Podyum parasıyla Mercedes alınmaz" diyordu. Tabii Duran'ın bu sözleri, fiyatı onbin dolarla ifade edilen lüks araç sahibi mankenleri bir hayli kızdırdı. Duran'ın isim belirtmese de hedef aldığı mankenler belliydi. İşte

Duran'a kızan mankenlerin görüşleri:

Ebru Şallı: (BMW Z3 sahibi)

8 yıldır çalışıyorum en doğal hakkım!
8 yıldır bu piyasadayım. Nasıl çalıştığımı ne iş yaptığımı herkes biliyor. Türkiye'nin en çok iş yapan mankeniyim. Hayatım boyunca maddi anlamda hiçbir zaman bir erkeğe ihtiyacım olmadı. Kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum. Mercedes'e de BMW'ye de binmek en doğal hakkım. Ayrıca arabamı banka kredisiyle aldım. Ocak ayında kredi borcum bitince araba tamemen benim olacak. Evet podyumlardan çok büyük paralar kazanılmıyor. Ama belli başlı mankenlerin bu arabaları alması normal.

Paranı biriktirirsen alırsın
6 yıl boyunca çalışarak bir BMW sahibi olmuşum bu çok mu? Bundan önce kliması olmayan eski bir Peugeot kullanıyordum. Podyumlarda kafanı kullanırsan çok para var. İş seçmez, paranı çarçur etmez biriktirirsen elbette araba alabilirsin. Benim gibi çok iş yapan bir manken daha bu yıl BMW kullanıyor.

Yeni başlayanlar nasıl hemen lüks otolara biniyorlar?

Kime ne bundan?
Bu kız (Güzide Duran'ı kast ediyor) kendini ne zannediyor bilmiyorum ki? İnsanları sürekli eleştiren bir manken. Güzide Duran, hep bu laf atmalarla gündemde kalmayı başarıyor.

Geçen seneki arabamı 12 ay taksitle almıştım. Yaptığım işler de zaten ortada. Kendi kazancımla bir arabaya biniyorum.

Benimki lüks değil!
Türkiye'de iyi bir manken para kazanabiliyor. Arabam o kadar lüks değil. 8 yıldır podyumlarda ve TV'deyim. Paramı etrafımdakilere yedirmeseydim, kazandığım parayı daha akıllı kullansaydım benim de bugün bir BMW ya da cipim olurdu. Güzide Hanım bu lafları söylemiş ama yarın öbür gün o da araba sahibi olunca biz de mi farklı ve çirkin düşünelim?



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır