kapat
22.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Bu gün Kova burcunda birleşen Uranüs ve Ay sizde arkadaşlıklarınız ve grup çalışmalarınız konusunda geleneksel olmayan duygular yaratabilir. İlişkileriniz konusunda yenilikçi ve idealist tutumlar içine girmeniz mümkün.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Kova Burcunda ayla birleşen Uranüsün burcunuza gerçekleştirdiği zorlu etkileşim bu gün sizde isyankarlık duygusu yaratabilir. Merkür Ay sert etkileşimi ilişkilerinizde söylemlerinize dikkat etmeniz gerektiğini belirtiyor.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Kova burcunda birleşen Uranüs ve ay bu gün yüksek öğrenim gören ve uzun yolculuklar düşünen sizlere ani ve güzel fırsatlar getirebilir. Sizin için yeni ve ilginç olan herşeye karşı motivasyonunuz artıyor. Aşk konusnda şanslı rastlantılar yaşayabilirsiniz.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Bu gün sezgilerinizde ani bir artışla birlikte nedensiz huzursuzluk duyguları yaşayabilirsiniz. Yöneticiniz Ayın Uranüsle birleşiyor olması paylaşımlarınız konusunda ani ve duygusal kararlar almanıza neden olabilir. İletişime ağırlık vermelisiniz.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Bu gün karşıt burcunuzda birleşen Uranüs ve ayın etkilerini ikili ilişkileriniz üzerinde hissedebilirsiniz. Ayrıca Ay Merkür sert etkileşimi yüzünden birbirinizin isteklerini anlayabilir fakat zaman zaman ters düşerek çatışmalar yaşayabilirsiniz.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Bu gün Kovada birleşen Uranüs ve Ay sizi sağlığınız ve günlük işleriniz konusunda zorlayabilir. Geçmişteki çabalarınızın ödüllerini alabilir fakat zaman zaman aşırı davranabilme eğiliminizle çalışma arkadaşlarınızı şaşırtabilirsiniz.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Kova burcunda birleşen Uranüs ve Ay aşk konusnda mıutlu ve şaşırtıcı gelişmeler vaadediyor. Duygularınız değişken olmasına rağmen ilişkileriniz bu durumdan pozitif etkilenebilir. Toplum yaşamınızda zevkli anlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Bugün Kovadaki Uranüs ve ayın gerçekleştirdiği sert etkileşimler ikili ilişkilerinizde gerilim yaratabilir Maddi konulardaki belirsizliklere ve değişimlere hazırlıklı olmanızda fayda var. Ay Merkür sert etkileşimi duygusal yaşamınızı negatif etkileyebilir.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Bu gün yakın çevrenizde oldukça ilginç koşullarla karşılaşabilirsiniz. Öğrenim ve iletişim konularaında beklenmedik değişimler gerçekleşebilir ve bunlar sizin lehinize işleyebilir. Bir çok yolculuk yapma fırsatına sahipsiniz.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Maddi konulara geleneksel olmayan yaklaşımlar gösterebileceğiniz bir gündesiniz. Ayaklarınız yere basmasına rağmen aldatılma tehlikesiyle karşı karşıya kalabilirsiniz. Şansınızı aşırı zorlamamalısınız.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Burcunuzda birleşen Uranüs ve Ayın çekicilik veren etkilerini yaşamınızn her alanında hissedebileceğiniz görülüyor. Ay Merkür etkileşimini etkisiyle aşk konusunda alışılmadık kararlar alabilir beklenmedik davranışlarla sevdiğinizi şaşırtabilirsiniz.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Bugün Ayın Merkürle sert etkileşimi aşk yaşamınızda dalgalanmalar yaratabilir Sezgilerinizin artabileceği görülürken planlama yeteneğinizi uygulayabileceğiniz alanlar keşfedebilirsiniz. Burcunuzu olumlu etkileyen Jüpiter aşık olma isteğinizi arttırıyor.


 



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır