kapat
22.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Devler yenilmez
Maça Mirsad ve İbrahim'in basketleri ile fırtına gibi başlayan milliler, ilk periyodu 24-16 önde bitirdi. 2. periyodda ise Bulgaristan karşısında savunmada çok hata yapınca, 28-17'lik sonuçla, devreyi 44-41 geride kapattık. 3. periyoda Hüseyin'in pota altı sayıları ile giren milliler rakibini yakaladı.
Tüm Metin

  Tek hatam hekemi öldürmemekti
Burası Türkiye... Daha 15 gün önce "Türkiye'ye gelmiş geçmiş en iyi teknik direktör" olarak gösterilen Lucescu, Salı geceki Roma beraberliği sonrası yine eleştiri oklarına hedef oldu. Temel eleştiri Lucescu'nun G.Saray'ı korkak oynattığı ve Arif'i oyuna çok geç alarak hata yaptığı yolundaydı. Romen hoca, Roma maçı sonrası içini SABAH'a döktü:
Tüm Metin

  Ne yaptın Colombo?
Galatasaray-Roma maçının hakemi Colombo, Türkiye'de olduğu gibi İtalya'da da eleştirildi. Colombo'ya 10 üzerinden 4 veren La Gazzetta Dello Sport, "Daha maçın başında Totti'nin yaptığı hareket kırmızı kartlıktı. Ama hakem bunu cezalandırmayınca, futbolcular sahada adaleti kendileri dağıtmaya kalktılar" yorumunu yaptı
Tüm Metin

  Bodyguard gibi Fransız
Gol gelmeyince sinirlenen Capello, sürekli saha içine kadar gelip taktik veriyor. Hakem, Colombo'nun umrunda değil. Ama Newcastle Menajeri Robson sahaya ne zaman müdahale etse hakemden "Seni oyundan atarım" uyarısı alıyor. Dakika 51... Totti, ceza alanında kendini yere bırakıyor. Colombo inanılmaz şekilde "Penaltı" diyor.
Tüm Metin

  İtalyanlar da isyanlarda
Corriere dello Sport, "Cassano festivali. Soğuk, yağmur ve kötü hakeme Emerson adaleti" ifadesini kullandı. Tutto Sport "Galatasaray'ın İtalyan kurbanları koleksiyonuna girmeye yaklaşan Roma için altın değerinde beraberlik. 96 dakikalık oyunda tek gerçek şut puan getirdi" yorumunu yaptı.
Tüm Metin

  Rapajç'i asmayın
F.Bahçe'nin Yugoslav futbolcusu Zoran Mirkoviç, suskunluğunu SABAH'a bozarken, takım ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Yurtdışından teklifler aldığını ama sarı-lacivertli kulüple 2003'e kadar sözleşmesi olduğunu vurgulayan Mirkovic, şöyle konuştu: Geçen sezon yeni kurulmuş bir takımdık.
Tüm Metin

  Daum'un oruç yasağı Beşiktaş'ı karıştırdı
Ramazan'ın gelmesiyle birlikte Beşiktaş'ta oruç krizi yaşanmaya başladı. Teknik Direktör Christoph Daum futbolcularını uyararak, maç günleri oruç tutmamalarını istedi. Alman hoca, Antalyaspor maçından önce bu kararını açıklarken, futbolcular, "Saat 5'te iftar oluyor. Maç 8'de olduğu için bizi etkilemez. Kendimizi biliyoruz" dediler.
Tüm Metin

  Devlerin gözdesi Murat Sözkesen
İki kulüp yöneticileri dün Büyük Ankara Oteli'nde masaya oturdu. Görüşmeye Trabzon adına başkan yardımcısı Ahmet Kul, Bursa adına ise başkan Erdoğan Bilenser katıldı. Bilenser, Murat için 1.5 milyon dolar istedi. Kul ise bu fiyatı çok bularak takas önerdi.
Tüm Metin

  Güneş çarpabilir
A Milli Takım'ın Dünya Kupası Finalleri hakkını elde ettiği 5-0'lık Avusturya maçından sonraki açıklamasıyla "İstifa mı edecek ?" sorusunu gündeme getiren Teknik Direktör Şenol Güneş "Devam" dedi. Güneş dün düzenlediği basın toplantısında, halkın desteğini aldığını, az da olsa yapılan kişisel eleştirilerin hakarete dönüşmesinden duyduğu yanlışları dile getirdi.
Tüm Metin

  Kısa kısa kısa
Futbolda Türkiye Kupası 3. Kademe maçlarının programı belli oldu. Karşılaşmaların tümü 12.30'da başlayacak. İşte program: (27 Kasım Salı) G.Doğan-İstanbul, Erzurum-G.Saray; (28 Kasım Çarşamba) Adana-Antalya, Denizli-Erciyes, F.Bahçe-Altay, Göztepe-Bursa, G.Antep Bld-Ç.Rize...
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır