kapat
22.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Fener'in ideal takımını kuracak değilim!
Özlem Yıldız, 5 yıl önce ayrıldığı Mehmet Ali Erbil'in gölgesinden bir türlü kurtulamadı. Bunun en büyük nedeni birlikte aynı programda görev yapmalarıydı. Her yayın zamanı geldiğinde her ne kadar "İstemiyorum" dese de "Çarkı Felek"in yardımcı sunuculuğunu yaparak Özlem, adının eski sevgilisi Mehmet Ali Erbil ile aşk dedikodularına karışmasını bir türlü engelleyemedi.
Tüm Metin

  Asena, çok kızacak!
Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, 20 günlük Avustralya turnesinden döner dönmez, İstanbul'da sevdikleriyle hasret gidermeye başladı. Çıktığı Avustralya turnesinde hem tatil yapan, hem de Asena ile aşkını doyasıya yaşayan ünlü sanatçı, İstanbul'a döner dönmez çapkınlıklara yeniden başladı.
Tüm Metin

  Tuğba "protest" söyleyecek!
İlk albümü için Mer Prodüksiyon'la çalışmalara başlayan Özay diğer meslektaşlarının aksine fiziki güzelliğini ön plana çıkartmak yerine sesini ve kültürünü ortaya koyacak! Mankenlerin şarkı söylemesini eleştirenlere Özay ateş püskürüyor: "Otobüs şoförü de şarkıcı olabilir, kaportacı da. Bizde örnekleri var.
Tüm Metin

  Kayahan'la düet yapıyor
29 Kasım'da piyasada olması beklenen albümde 2 Sezen Aksu bestesinin yanısıra Orhan Gencebay'ın "Benim Dünyam", Kayahan'ın "Sabahlar Uzak", Selami Şahin'in "Senin Olmaya Geldim" şarkıları da yer alıyor. Albüm'de Kayahan'la düet yapan Gündeş "Bu albüm benim olgunluk albümüm oldu.
Tüm Metin

  Erbil: Sadece espri yaptım
Cahit Gölhan isimli vatandaş, Atatürk'e hakaret ettiği gerekçesiyle Erbil'den şikâyetçi oldu. Yapılan şikâyet üzerine savcılık Mehmet Ali Erbil, hakkında "Atatürk'e hakaret" suçundan soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında Erbil'e davetiye gönderilerek ifade vermeye çağırıldı.
Tüm Metin

  Claudia düğün tarihini öne aldı
Derginin haberinde, Schiffer'in önümüzdeki yıl Ocak ayında evlenmeye karar verdiği ve ünlü pop şarkıcısı Madonna gibi büyük bir düğün yapacağı belirtildi. Haberde, Schiffer'in en yakın arkadaşlarının bile henüz davetiye almadıklarına işaret edildi.
Tüm Metin

  Seda Sayan göz ameliyatı oldu
Ameliyata girmeden önce sanatçının gözlerinin retina inceliği, kornea kalınlığı ölçümleri ve analizleri yapıldı, ardından da ameliyata alındı. 'Lasik' adı verilen son teknik yöntem kullanılarak yapılan ameliyat 10 dakika sürdü. Doç. Dr. Bozkurt Şener, Sayan'ın ameliyatının iyi geçtiğini söyledi.
Tüm Metin

  Kral öldü, Harry Potter ertelendi
Yerel sinema işletmecileri, bütün film gösterimlerini dün öğleden sonra başlayarak Cuma sabahına kadar erteleyeceklerini söylerken, Harry Potter'ın ilk gösteriminin bugüne ertelendiği belirtildi. Ayrıca, J.K. Rowling'in "Harry Potter" kitabından elde ettiği servetin bir kısmını İskoçya'da bir malikaneye yatırdığı belirtildi.
Tüm Metin

  Lopez'in rakibi
Ünlü erkek dergisi FHM, 2000'de Miss UK unvanı alan manken Rachel'i "Yakın gelecekte Lopez'i tahtından edecek güzel" ifadesiyle lanse etti. Rachel için "Melez değil, şarkı da söylemiyor ama yine de çok güzel" yorumu yapan FHM, güzel modelin fotoğraflarına geniş yer ayırdı.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
Nuriye Akman'ın bu haftaki söyleşisi için tıklayınız

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır