kapat
03.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

Capitol
Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Finansbank
 
Nepal Prensi, falcılara inanıp sevdiği kızla evlenmesine karşı çıkan ailesini kurşuna dizdi. Kral ve Kraliçe dahil 11 kişi öldü.
Falla gelen katliam
29 Yaşındaki Veliaht Prens Dipendra, İngiltere'nin en seçkin okulu Eton Koleji bitirdikten sonra ülkesine döndü, helikopter pilotu oldu. Sonra da kalbini Devyani adlı bir kıza kaptırdı.
35'ten önce evlenemez
Ancak aşıkların önünde üç engel vardı. İlki, falcılar kehanette bulunmuştu: "Prens 35 yaşından önce evlenirse, Kral ölecek." İkincisi, kız düşman ailedendi. Ve üçüncüsü, Kraliçe oğluna başka bir kız bulmuştu.
"Biz gizlice evlendik"
Prens kalbinin sesini dinledi, Devyani ile bir tapınakta gizlice evlendi. Cuma gecesi de aile yemekteyken, evliliğini açıkladı. Kral öfkeden deliye döndü, "Eğer hemen boşanmazsan, tahta kardeşin çıkar" dedi.
Silahla taradı
Prens hışımla çıktı, döndüğünde elinde otomatik silahı vardı. Henüz sofrada olan Kral, Kraliçe, iki kardeşi ve Kraliyet Ailesi'nden 11 kişiyi kurşuna dizdi. Prens son kurşunu da kendine sıktı ama ağır yaralı kurtuldu.
Ailesini katletti, kral seçildi
Prens Dipendra, bir gecede Kraliyet Ailesi'ni yok etti. İntihara kalkışan ve ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Dipendra, dün Nepal'in yeni kralı ilan edildi. Ancak yoğun bakımda olduğu için iyileşene kadar Nepal tahtına amcası vekalet edecek.


Rüşveti kiralık kasada sakladı
Kızılay eski yöneticisi Tahsin Kaplan haksız mal edinmekten yargılandı, ancak delil yokluğundan 10 gün önce beraat etti. Çünkü paraları yakınlarına emanet etti, onlar da kiralık kasalarda sakladı. Dosya kapanınca Kaplan paraları geri istedi.

Ağar'ın rotası herkesten farklı
Yeni oluşumlar için "Herkesin rotası farklı" diyen Ağar, Elazığ'da tencereyi kaynatacak morali buldu. Elazığ Bağımsız Milletvekili Mehmet Ağar ne şıh, şeyh ne de aşiret reisi, ama Elazığ'da çok ilgi görüyor.

Saddam petrolü kesti
Irak, BM Güvenlik Konseyi'nin "akıllı yaptırımlar" formülünü hayata geçirme kararı alması üzerine Kerkük-Yumurtalık ve Basra Körfezi boru hatlarına petrol pompalamayı durduruyor.

İşte bu benim Türkiyem
Maça fırtına gibi giren Milli Takım, henüz 48. saniyede Tayfun'un füzesi ile perdeyi açtı. Yıldızlaşan Tayfun 30. dakikada ikinci golü Oktay'a attırdı. 34'te Hakan farkı 3'e çıkardı.

5 yıldır niye yoktun baba ?
Nefise Karatay, Mehmet Ali Erbil'le çektirdiği çıplak fotoğraflar yüzünden kendisini evlatlıktan reddeden babasına ateş püskürdü: 5 yıldır anneme, kardeşime ben bakıyorum.

Bodrum zehir oldu
Dünyaca ünlü modacı Rıfat Özbek, AIDS olduğu ve tedavi gördüğü yolundaki haberleri yalanladı. Cemil İpekçi ile Bodrum'da tatil yapan Özbek "Eğer AIDS olsam, önce İngiltere ve İtalya'da sansasyon peşinde koşan paparazziler yakalardı" dedi.

GÜNÜN İÇİNDEN

Pilot kocaya rest
Trilyonluk soyadı davası
Motosiklet faciası 3 ölü
2 sınıfın hakkından geldi!

POLİTİKA

Şatafat değil, Mesaj
Somuncuoğlu'ndan sitem
Keçeciler: MHP ve DSP yasakçı
Egebank'ta 'infial' şoku

EKONOMİ

Eximtobb
Armatöre müjde
Tüpraş'ta blok satış olmayacak
Emlak Bankası çalışanları yürüyecek

SPOR

3-0'ın rehaveti
Vazgeç Başkan
İç transferde sancı
Müthiş pazarlık
Daum'a tam destek
Rezalet


Azehost


Dolar
Mark
Altın
Euro
Borsa
1.156.000
502.000
67.000.000
981.675
11.270

Euronet

Adana
Afyon
Ankara
Antalya
Bursa
D.Bakır
Edirne
22/36
12/31
16/33
22/33
17/27
15/37
14/26
Erzurum
İstanbul
İzmir
Manisa
Samsun
Trabzon
Van
08/25
16/24
18/32
17/33
19/23
20/23
12/32


Milli Piyango
Sayisal Loto

1-17-21-37-40-44

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır