kapat
03.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Guncel Veri
 

Pilot kocaya rest


THY'de görevli pilot Erdoğan Uzun, kabin amiri olan eşi hamile kalınca kürtaj yaptırmasını istedi. Genç kadın bu isteği reddetti ve boşanma davası açtı
THY'de kabin amiri olarak görev yapan Şengül Uzun, kocası kaptan pilot Erdoğan Uzun'un kendisini kürtaj yapmaya zorladığını belirterek boşanma davası açtı.

Bakırköy 6'ıncı Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülen davada söz alan Şengül Uzun, eşinin hamile kaldığını öğrenince büyük tepki gösterdiğini iddia etti. Uzun, şöyle devam etti: "Kürtaj yaptırmamı söyledi. Karşı çıktım. Bunun üzerine 'bebeği hemen aldır ve boşanma davası aç. Çocuğu aldırmazsan seni işten attırırım. Seninle beraber olmak istemiyorum. Parayla adam tutar seni rezil ederim' diyerek beni tehdit etti."

55 MİLYAR İSTEDİ
Eşinin Rumen uyruklu bir kadınla birlikte olduğunu iddia eden Şengül Uzun, 5 milyar 500 milyon lira maddi, 50 milyar lira da manevi tazminat talep etti. Uzun eşine bir süre önce 4 bin dolar borç verdiğini, bu paranın da kendisine ödenmesini istedi. Kaptan pilot Erdoğan Uzun ise eşinin iddialarının asılsız olduğunu belirterek "Tehdit etmedim. Anlaşamadığımız için ayrı yaşamaya başladık. Bu sırada hamile olduğunu söyledi. Boşanacağımız için çocuğu dünyaya getirmesinin sağlıklı olmayacağını düşündüm" dedi. Duruşma tanıkların dinlenmesi için ertelendi.

Neslihan KESKİN

 
Ekonomik programın başarıya ulaşacağına inanıyor musunuz?

Evet
Hayır

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır