kapat
03.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Daum'a tam destek


Beşiktaş Yönetimi: "Daum'a karşı yargısız infaza varan tavırları şiddetle kınıyoruz. Her koşulda hocamızın yanında olacağız."
Beşiktaş yönetimi dün bir bildiri yayınlayarak, Daum'a destek verdi. Yönetim Kurulu imzasıyla yapılan açıklamada, Daum hakkında Almanya'da sürdürülen soruşturma kullanılarak 'yargısız infaz' yapıldığı iddia edilirken, "İddianame aşamasındaki bir konudan hareketle, Daum'un haysiyeti ve mesleki prestijiyle oynamaya kimsenin hakkı yoktur" denildi.

Hizmetleri sürecek
Her koşulda Daum'un yanında olunacağını vurgulayan yönetim, "Daum'un takımımıza büyük hizmetleri olmuştur, bundan sonra da olacaktır. Onun aleyhine yargısız infaza varan haksız tavırları şiddetle kınıyoruz" ifadesini kullandı.

Çalımbay: Kendi yolumu çizeceğim
Beşiktaş'ta görevi bırakacağını 2 hafta önce açıklayan antrenör Rıza Çalımbay, ayrılış nedenini SABAH'a anlattı. Çalımbay, "Hırslı bir insanım ve kendimi teknik direktör olarak hazır hissediyorum. Bu yüzden kendi yolumu çizmeye karar verdim" dedi.

Sorunsuz ayrıldığını ve bunu Başkan Bilgili'ye de anlattığını belirten Çalımbay, "Başkan da anlayışla karşılayarak bana destek verdi. Beşiktaş'ın kapılarının bana her zaman açık olduğunu söyledi" şeklinde konuştu.

FATİH DOĞAN- VAHAP HACIOĞLU

 
Yeni dış kaynağın doğru bir şekilde kullanılacağını düşünüyor musunuz?

Evet
Hayır

 


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır