kapat
03.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Akrep'teki Ay'ın etkileri bugün, borç alacak ilişkileri ve maddi paylaşımlarınızda dikkatli olmanız gerektiğine işaret ediyor. Bugün vergi, sigorta ve miras gibi konular gündemde olabilir ve bunların sonuçlarıyla ilgilenebilirsiniz.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Akrep'teki Ay'ın Kova'daki Neptün'le gerilimli açısı, işbirlikleri konusunda isteksiz bir tavır içinde olabileceğinize dikkat çekiyor. Eşiniz ve ortağınızla birbirinizi anlamakta güçlük çekebilirsiniz. Kendinizi sınırlama eğiliminizin yüksek olacağı görülüyor.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Bugün rutin işlerinizi yürütürken çevrenizin isteklerine öncelik tanıyabilirsiniz. Sağlığınıza gereken önemi gösterin. Aşırı çalışma ve yorgunluklarının bedeniniz üzerindeki etkilerini bertaraf etmek için gerekli önlemleri almaya çalışmalısınız.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Akrep'teki Ay, aşk yaşantınızda heyecanlı gelişmelere işaret ediyor. Ay'ın Neptün'le etkileşimi eğlenceli konuların ön planda olabileceğine işaret ederken toplum yaşamınıza her daha fazla ilgi göstereceksiniz. Fakat aşkta belirsizlikler yaşayabilirsiniz.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Güvenlik ihtiyacınızın artabileceği bu gün eviniz için yatırımlara yönelebilir, ailenizden size destek olmalarını isteyebilirsiniz. Evinizle ilgili konuların gündeminizde geniş yer tutması mümkün. Meslek yaşantınızda biraz zorlu bir zamanda bulunuyorsunuz.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Çevresel ilişkilerinizde iletişimde yoğunluk gözleyebilirsiniz. Dostlarınız, komşularınız ve kardeşlerinizden destek görebilirsiniz. Ay'ın olumlu etkileri diplomatik ve artistik yeteneklerinizi artırırken aşkta şansınızı açıyor.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Maddi konulara yön verme isteğiniz yoğun olacak. Harcamalarınızda aşırıya kaçmanız mümkün. Hisseli paralar ve ortak çalışmalarınızın sonuçlarıyla ilgili endişeler yaşayabileceğiniz görülüyor. Aşkta hislerinizle hareket edeceksiniz.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Ay girişimci yönünüzü güçlendirirken yapmak istediğiniz her iş için enerji sağlıyor. Fakat Ay'ın Neptün'le sert açısı, özellikle işbirlikleri konusunda alacağınız kararlar üzerinde daha detaylı düşünmeniz sizin için yararlı olacaktır.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Ay'ın konumu bilinçaltınızın aktif olacağını öngörüyor. Fakat Ay'ın Neptün'le sert açısı, psikosomatik sorunların gün ışığına çıkmasına neden olabilir. Kendinizi dengelemek için diyetinize özen gösterin ve fiziksel egzersiz yapın.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Ay'ın konumu çevresel ilişkilerinizle gelecek olumlu bağlantılrı gündeme getiriyor. Fakat söylemleriniz ilişkileriniz ve grup çalışmalarınız üzerinde çok etkili olacağından sözlerinizi iyi seçmelisiniz. Arkadaş çevresindeki beğenilere açıksınız.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Kendinizi toplum önünde rahat hissedeceğiniz bugün, fikirlerinizi paylaşmaktan zevk duyabilirsiniz. Akrep'teki Ay'ın Neptün'le açısı, maddi konularda aşırılıklara neden olabilir. Mesleki konularda bilinçli hareket etmelisiniz.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Akrep'teki Ay'ın desteğiyle yabancı ortamlarla olan iletişiminizin pek de rahat geçmeyeceği gözleniyor. Çünkü Neptün'ün Ay'la yaptığı sert açı inandığınız konular üstünde tartışmalar yapabileceğinizi öngörüyor.


 


 
Yeni dış kaynağın doğru bir şekilde kullanılacağını düşünüyor musunuz?

Evet
Hayır

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır