kapat
03.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Müthiş pazarlık


Fransız kulübünün talebini geri çevirmeyen sarı-kırmızılılar, forvet Christian ve savunma oyuncusu Algerino'yu istedi. Transfer üç gün içinde netlik kazanacak

"Jardel'i alın, ikisini verin"
Olağanüstü kongre kararı almasına karşın, Başkan Faruk Süren'in deyişiyle, "Hiç gitmeyecekmiş gibi çalışan" G.Saray yönetimi, transfer konusundaki girişimlerini sürdürüyor. Sarı-kırmızılılarda, Portekiz'in Benfica kulübünden sonra Fransız Paris Saint Germain'in de talip olduğu Brezilyalı golcü Mario Jardel için 'takas formülü' gündeme geldi. Fransız ekibinin sağ beki Algerino ile ünlü forvet Christian'ı isteyen Galatasaray yönetimi, PSG'ye transferlerin takas yoluyla gerçekleşebileceği mesajını iletti.

Çarşamba görüşecekler
İki kulüp yetkililerinin çarşamba günü biraraya gelerek konuyu görüşecekleri öğrenildi. 29 yaşındaki Jimmy Algerino, futbola 1991-92 sezonunda Monaco'da başladı. Epinal ve Chateaurox takımlarında oynayan Fransız futbolcu, 1996'da Paris Saint Germain'e transfer oldu. 26 yaşındaki Brezilyalı Correa Christian da 1999-00 sezonunda Paris Saint Germain'e transfer oldu. İlk sezonunda 29 maçta 16 gol atarken, geçen sezon ligde 24 maçta 4 gol kaydetti. Christian, Şampiyonlar Ligi'nde 8 maç formasını giydiği PSG ile 5 gol attı.

GÖKMEN ÖZDEMİR

 
Yeni dış kaynağın doğru bir şekilde kullanılacağını düşünüyor musunuz?

Evet
Hayır

 


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır