kapat
03.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Özbek'in Bodrum tatili


Dünya modasına Türk damgasını vuran ünlü modacı Rıfat Özbek, Bodrum'da yakın dostu modacı Cemil İpekçi ile birlikte tatil yapıyor.
İpekçi'nin davetlisi olarak geldiği Bodrum'da gündüzleri denizin, geceleri de barların ve hareketli gece hayatının tadını çıkaran Özbek'in tatili, hakkında çıkan 'AIDS tedavisi gördüğü' yolundaki haberlerle zehir oldu.

ACILI ÇİĞ KÖFTE YEDİ
Önceki akşam Varil Bar'da, arkadaşlarının kendisi için düzenlediği çiğ köfte partisine katılan ünlü modacı, basına koyduğu röportaj ambargosunu da rafa kaldırdı. Madonna, Elizabeth Taylor, Prenses Diana gibi ünlüleri giydirerek adını moda dünyasına altın harflerle yazdıran 48 yaşındaki Özbek, Cemil İpekçi'nin yoğurduğu acılı çiğ köftelerin tadına, rakı eşliğinde yine İpekçi'nin elinden baktı.

İpekçi'nin "Ben Rıfat'ı TV programıma çıkarmaya bir türlü ikna edemiyorum, siz ise..." sitemleri arasında ünlü modacıyı fotoğraflarken, Özbek flaşlardan rahatsız olduğunu gizlemiyor, İpekçi ise zampara yeniçeriler gibi bıyıklarını buruyordu.

PAPARAZZİLER KAÇIRMAZ
Arkadaşlarıyla geçirdiği eğlenceli gecenin ardından 'London Clinic'te AIDS tedavisi gördüğü' haberiyle şok olan Özbek, "Ben AIDS olsam Türk basınına sıra gelmeden, İngiltere ve İtalya'da sansasyon peşinde koşan pekçok gazeteci var, önce onlar yazarlar" diye tepki gösterdi.

Basından kaçtığı için bu tip haberlerle karşılaştığını vurgulayan Özbek, "10 yıllık moda yaşantımda Avrupa'nın saygın gazetelerinde 'Türk modacı Rıfat Özbek' lafının geçmesinden her zaman onur duydum. Ama bu tip haberler insanı yaralıyor" dedi.

Olay TAN

 
Yeni dış kaynağın doğru bir şekilde kullanılacağını düşünüyor musunuz?

Evet
Hayır

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır