kapat
03.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Garildi
 

Somuncuoğlu'ndan sitem


MHP'li Somuncuoğlu "Cumhurbaşkanı adayı ol, sana oy vermezsek şerefsiziz diyenler, adaylık için gittiğim gece bana saldırdılar" dedi
Devlet Eski Bakanı MHP Aksaray Milletvekili Sadi Somuncuoğlu, memleketi Aksaray'da çeşitli açıklamalarda bulundu. Önceki gece Aksaray'da yayın yapan Kanal 68 televizyonunda programa katılan Somuncuoğlu, Cumhurbaşkanlığı adaylığı sırasında yaşadıklarını anlatarak, "O zaman bana aday ol diyen arkadaşlarım daha sonra bana karşı çıktılar. Adaylığını koy şerefsizim sana oy vermezsem diyenler o gece bana saldırdılar" dedi.

Somuncuoğlu, Emlak Bankasından kredi alanlar geri ödememek için aldıklarını, bankadan büyük miktarlarda kredi alan büyük çıkar gruplarının bulunduğunu ileri sürerek şunları söyledi:

"Bunların yüzünden banka batma durumuna gelmişti. Onun için bunların üzerine gitmemiz gerekiyordu. Her partiden ve çeşitli yerlerden bunların arkası var. Benden önceki iki Bakan Emlak Bankası Genel Müdürü'nün görevden alınması için yazı gönderdiler. Ama bunlar onaylanmadan geri döndü. Emlak Bankası'nın durumunu takip ediyorum. 600 trilyon civarında tahsil edilemeyen para var. Bankadan kredi alan büyük çıkar grupları bankanın üzerinden banka kuruyorlar."

 
Ekonomik programın başarıya ulaşacağına inanıyor musunuz?

Evet
Hayır

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır