kapat

25.04.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Denizbank
Sarı kırmızı ticaret
Galatasaray'ın UEFA başarısı, taraftar ürünlerine olan talebi patlattı. Kulüp, dağıtım kanallarını artırarak, cirosunu 20 milyon dolara çıkartmayı hedefliyor.

GSM'de son raunt 2 Mayıs'ta
GSM 1800 ikinci lisansı için Bakanlık 2 Mayıs'ta tekrar ihale açıyor. Yeni ihalede, eski şartlar ve 2 milyar 525 milyon dolar olan taban fiyat geçerli .

Konut fonu borsa yolunda
Konut Edindirme Yardımı, Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na dönüştürülüyor. Hak sahiplerine ortaklığın senetleri verilecek. İsteyen hisse sahipleri, bu senetleri borsada satabilecek.

'Benzeri olmayan program'
IMF Avrupa Bölümü Başkanı Michael C. Deppler, Türkiye'nin benzeri olmayan bir program uyguladığını belirterek, "Şu ana kadar programın gidişi çok olumlu" dedi

S&P: Türkiye'yi daha yakından takip ediyoruz
KREDİ derecelendirme kuruluşu Standard and Poor's direktörlerinden Marie Cavanaugh, Türkiye'yi yakından izlediklerin ve ilk üç aylık bütçe ve özelleştirme gerçekleşmelerinin umut verici olduğunu söyledi.

Eximbank'ta kredi faizi 4 puan düştü
Eximbank, ihracat kredilerinin faizini 4 puan düşürdü ve kredi limitini 800 milyar liraya çıkardı.

TOBB'da değişim isteği
TOBB Başkan adaylığı için isimleri konuşulan Mehmet Yıldırım ile Zafer Çağlayan, birliğin üretken bir kimliğe kavuşturulması için ciddi bir değişim gerektiğini savunuyorlar.

Türk malı için yurtdışında ortak market önerisi
Büyük Kulüp Başkanı Duran Akbulut, Türk malının dünyaya tanıtımı için yurtdışında ortak market açmayı öneriyor

Merkez'in kârından Hazine'ye 300 trilyon
Merkez Bankası'nın bu yıl kârını ilk kez doğrudan aktaracağı Hazine'ye katkısı 300 trilyonu bulacak. Bu rakamın 266 trilyonu kâr payından...

2000, halka arzda rekor yılı olacak
Nisan bitmeden halka arzlarda 1.7 milyar dolar aşılarak tarihi rekor kırıldı. SPK'da kuyruğa giren sayısız şirketin arasında rakamı katlayacak Turkcell de var

Batısöke Çimento yarın halka açılıyor
Batısöke Çimento'nun 11.25 trilyon TL olan ödenmiş sermayesinde Batıçim'in sahip olduğu yüzde 25'lik bölümüne tekabül eden, 2.8 milyar TL'lik bölümü yarın ve sonraki gün halka arz edilecek.

Çimento üretimi yarı yarıya düştü
Rekabet Kurulu'nun aldığı karar doğrultusunda 2 ay gecikmeli olarak çimento üretim verileri açıklandı. Buna göre 2000 yılı Ocak ayında Türkiye'nin toplam çimento üretimi 956 bin 368 tona geriledi.

Her fırsatta düşüyor
Microsoft'un parçalanacağı endişesi teknoloji hisselerine yoğun satış getirdi. Dün Nasdaq açılışla birlikte yüzde 5'ten fazla düştü

Yazın deflasyonu görürüz
Garanti Bankası Genel Müdürü Ergun Özen, üç yıllık programın gidişatının çok başarılı olduğunu belirterek, "Temmuz ve Ağustos aylarında eksi enflasyonu görürüz" dedi.

KISA KISA KISA

Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır