kapat

25.04.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Bu stadı doldururuz bizi kimse tutamaz
37 bin bilet hazırlandı, tüm güvenlik önlemleri alındı.. UEFA finaline ev sahipliği yapacak Kopenhag'daki Parken Stadyumu taraftarları bekliyor
Medyada Leeds seferi tartışması
Yarı final maçı için Leeds'e giden yazarlar, bazı meslektaşlarının 'ağır' eleştirilerine uğradı. Basında yeni bir tartışma başladı
Dehşet anı
Aşırı hız yapan tanker sürücüsü, otobanı cehenneme çevirdi Tankerin çarptığı araçlardan birinin sürücüsü diri diri yandı
Sinemada film gibi soygun
NEVŞEHİR'İN Ürgüp ilçesinde önceki gün ilginç bir hırsızlık olayı meydana geldi.
Metin Kaçan'a 9 yıl hapis
Tecavüz davasının diğer sanığı Alp Buğdaycı ise 4 yıl hapse mahkum oldu
Maç bahane tatil şahane
Herkes nefesini tutmuş 17 Mayıs'ı beklerken; turizm şirketleri 12 bin Türk'ü Danimarka'nın başkenti Kopenhag'a taşımak için kolları sıvadı.
İşte rüyaları süsleyen bilet
BUGÜNLERDE her Galatasaraylı'nın en çok sahip olmak istediği şey hiç kuşkusuz Kopenhag'daki UEFA Kupası maçına bir bilet.
'Mis Sokağı Sosyalizmi çöktü'
ÖDP kurucularından Birikim Dergisi Genel Yönetmeni Ömer Laçiner'in, eleştiri oklarını, kendi partisine yöneltmesi Aydınlık Dergisi'ne bu başlıkla konu oldu.
Anadan olmasının 85. yılı kutlandı
YÖK eski Başkanı Doğramacı, Devlet Başkanı Aliyev'in kendisi onuruna verdiği doğumgünü partisi için Azerbaycan'a 81 kişilik ekiple gitti
Affın simgesinin bayram sevinci
Annesiyle birlikte Trabzon Kapalı Ceazaevi'nde kalan küçük Aylanur, 23 Nisan'ı ilk defa 'dışarıda' geçirdi.
Canlı yayında ölüme az kala
Canlı yayınlanan "Şahane Pazar" programında ölüme ramak kaldı. Süheyl ve Behzat Uygur kardeşlerin sunduğu eğlence programının yarışma bölümünde, 22 yaşındaki Kenan Coşkun, sürat teknesi ödülünü kazanabilmek için cam havuzun içinde nefesini tutma rekoru denedi.
Polis kaza yaptı PKK'lıyı kaçırdı!
Emniyet'e götürülmek üzere ekip otosuna bindirilen PKK'lı terörist, aracın kaza yapması üzerine kaçarak kayıplara karıştı
TSK'nın ateşli şovu
Türk Silahlı Kuvvetleri, tamamı Türkiye'de üretilip dizayn edilmiş 40 kadar silahın kullanıldığı bir gösteri düzenledi.
Hakimlerin mesai isyanı
İstanbul Adliyesi'ndeki ağır ceza mahkemesi başkanları, mesai saatleri dışında ve tatil günlerinde nöbet tutmaları yönündeki kararın geri alınması için HSYK'ya dilekçe verdi.
Holigan teslim oldu
GALATASARAY-Leeds United maçından 1 gün önce çıkan ve Chiristopher Loftus ile Kevin Speight adlı 2 İngiliz'in ölümüyle sonuçlanan olaylar nedeniyle aranan Yılmaz Tutaş, yakını Halil İbrahim Seyithanoğlu ile birlikte Asayiş Şube Cinayet Bürosu'na gelerek teslim oldu.
"Chat" yaparak eşini pazarladı
İNTERNET aracılığıyla kadın pazarlandığı yolundaki ihbar üzerine harekete geçen Ahlak Polisi, Fındıkzade'de oturan Kaya Yağcı'nın "chat" yaptığı kişilere eşini pazarladığı belirlendi.
"Özgürlük 2000" DGM karşısında
Düşüncenin suç olmaktan çıkarılması amacıyla yayınlanan 'Düşünceye Özgürlük 2000' kitabına imza atan 22 aydından üçü DGM'ye ifade verdi.
HADEP'li 3 başkana 15'er yıl isteniyor
PKK'YA yardım ve yataklık suçlamasıyla gözaltına alındıktan sonra tutuklanan, ancak mahkemeye yapılan itiraz üzerine serbest bırakılan 3 HADEP'li belediye başkanının da aralarında bulunduğu 22 kişinin 15 yıl hapis istemiyle yargılanmasına başlandı.
MİT: Basını kullanmadık
MİLLİ İstihbarat Teşkilatı (MİT) Müsteşarı Şenkal Atasagun, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nin (TGC) mektubuna yanıt vererek, "Basınımızın güzide mensuplarını kullanmayı aklımızdan geçirmediğimiz gibi, basınımızın da bizi kullanmasını hiçbir zaman arzu etmeyiz" dedi.
'Eda... Hakkını helal et!'
17 Ağustos depremini yaşayanlar anılarını, duygu ve düşüncelerini kağıda döktü. Kitap haline getirilen kompozisyonlar yürek parçalıyor...
Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır