kapat

25.04.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  T¸rkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) İş hayatınızdaki olumlu gelişmeler maddi konularda da etkisini gösterecek. Her konuda oldukça kontrollü hareket etmeniz mümkün. İşlerinizi tek başınıza çözmeye çalışmak organize çalışmalarınızda problemler yaratabilir.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Ticari girişimlerinizin ve yurt dışı bağlantılarınızın gündeme gelebileceği bir gün. Eğitim konularında ilerleme görülüyor. Maddi konularda yaratıcılığınızı ve zekanızı kullanarak başarılı olabilirsiniz.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) İç benliğinizle bağlantı kurabileceğiniz bir gün. Gizli ihtiyaçlarınızı keşfedebilir ve kendinizle ilgili önemli çıkış noktaları bulabilirsiniz. Yeni bir kimsenin e olgun davranışlarından etkilenebilirsiniz.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Eşiniz veya ortağınızla fikir ayrılıkları yaşayabileceğiniz bir gün. Çevrenizdeki konuşmalardan fazlasıyla etkilenebilir ve rahatsız olabilirsiniz. Saygı duyduğunuz kişilerden arabuluculuk yapmalarını istemeniz mümkün.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Güçlü sorumluluk duygularınız rutin işlerinizi pratik yöntemlerle halletmenizi sağlıyor. Boğa'daki planetlerin sert açısı anlaşmalar konusunda temkinli olmanız gerektiğine dikkat çekiyor. Sağlık için girişimlerde bulunabilirsiniz.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Sosyal yaşantınızda ani bir hareketlenme olacak. Sevilmeye ve beğenilmeye ihtiyaç duyabilir ve bu duygularınızı sevdiğinizle paylaşabilirsiniz. Mesleki konularda yaratıcı fikirlerinizi uygulamaya koyabileceğiniz görülüyor.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Evinizde konuk ağırlamak için hevesli olabileceğiniz bir gün. İş yaşantınızda yolunda gitmediğini düşündüğünüz konular yüzünden kuruntu yapmanız mümkün. Acelecilik yüzünden fırsatları göz ardı etmeyin.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Karşıt burcunuz Boğa'daki Jüpiter'in Ayla rahat açısı ikili ilişkilerinize taze bir soluk getiriyor. Oğlak'taki Ay, bugün eş ve ortağınızla kısa yolculuklar yapabileceğinize ve iyi bir iletişim kurabileceğinize dikkat çekiyor.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Kaynaklarınızı değerlendirirken ayağınızı yere sağlam basmanız gereken bir gün. Harcamalarınızda aşırıya kaçmamak için dikkatli olmalı, cömertlikle savurganlığı birbirine karıştırmamalısınız.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Burcunuzdaki Ay, duyarlı tavrınızı ve kendinize yönelik yapınızı açıklıyor. Ailenizle ilgili sorunlar yüzünden huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Stresin sağlığınızı etkilememesi için hafif sporlar yapmalısınız.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) İkili ilişkilerinizde çelişkiler ve tartışmalar yaşayabileceğiniz bir gün. Eşiniz ya da ortağınızla fikir ayrılıklarına düşebilirsiniz. Kendinizi aşk konusunda ifade etmekte zorlanmanız mümkün.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Oğlak'taki Ay'ın durumu sizden büyük arkadaşlarınızdan ya da kardeşlerinizden işlerinizi yoluna koymanız konusunda yardım görebileceğinizi açıklıyor. Yakın çevrenizde iletişimden kaynaklanan sorunlar yaşayabilirsiniz. Maddi konularda rahat davranmak kayıplara yol açabilir.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır