kapat

25.04.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Banvit
Fener Çöp Şiş
MALZEMESİ (4 Kişilik):
*100 gram fener balığı
*2 çorba kaşığı soya sosu
*1 su bardağı zeytinyağı
*1 diş sarmısak
*1 tutam karabiber
*Tuz

HAZIRLANIŞI:
FENER balığını iyice temizledikten ve bol suyla yıkadıktan sonra kuşbaşı iriliğinde doğrayın. Geniş bir kapbın içersinde, 2 çorba kaşığı soya sosunu, 1 su bardağı zeytinyağını, 1 diş sarmısağı, 1 tutam karabiberi ve tuzu karıştırın. Kuşbaşı iriliğinde kestiğiniz Fener balığını hazırladığınız bu sosta yaklaşık 2 saat kadar bekletin. Sonra çöp şişe dizin. Orta ısılı kömür veya fırın ızgarasında çevirerek, pişirin. Sıcak olarak servis yapın.

Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır