kapat

25.04.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
GÜNGÖR MENGİ
Çözüme 5 var
Yeni cumhurbaşkanı, Avrupa Birliği yolunda cesur adımlar atmak zorunda olan Türkiye'nin morali olacak.

ZÜLFÜ LİVANELİ
Yorumsuz yazı
Dünyada gazete gerçekliğinin iki önemli boyutu var: Gündelik ve parçalı olmak. Gazeteler dünyayı 24 saatliğine görür. Çünkü ertesi gün yeni haberlerle, yeni bir gazete hazırlanacaktır.

NECATİ DOĞRU
Sürpriz bir isim çıkacak!
Meclis aramaya başladı. Yeni Cumhurbaşkanı, herkesin içine sindirebileceği, evet diyebileceği kalitesi olan bir kişi olacak.

ŞÜKRÜ KIZILOT
Her şirket kâr dağıtmak zorunda!..
Şirketlerin, kâr olarak, asgari bir tutarı, mutlaka dağıtmak zorunda olduklarını biliyor muydunuz? Biliyorsanız, bu yazıyı okumanıza gerek yok. Bilmiyorsanız, dikkatle okumanızda yarar var.

RUHAT MENGİ
Biz bu yanlışı sürdüreceğiz
Serdar Turgut'un dün Hürriyet'te "Mutluluk düşmanı ilericiler" başlığıyla yazdıklarının altına imza atmak daha kolay aslında.

AHMET VARDAR
Köyde 23 Nisan...
Büyük Millet Meclisimizin kuruluşunun 80'inci yılınının kutlamalarında bulundum. Hem de ülkenin en küçük yerleşim birimlerinden biri Selimpaşa'da...

HINCAL ULUÇ
Yalakalar da sadece sokakta değil!..
Meslekdaşımız Sedat Ergin, "Holiganlar sadece sokakta değil" başlıklı yazısı ile, bizi "Gazete holiganlığı" ile suçluyor.

ALİ KIRCA
Neyleyim Köşkü!...
Cumhurbaşkanı adayları bu gece belli oluyor... Çankaya Köşküne yedi yıllığına misafir gidecek yeni başkanın belli olmasına artık sadece haftalar var...

SELAHATTİN DUMAN
Pirincin irisi, yanağın dirisi..
Özet: Yazarınız; her zamanki gibi gafil avlandığından ve sosyetik kadınlar arasında bir salgın gibi yayılan modadan haberi olmadığından, telaşlandı.. Oturup "elmacık kemikleri çıkık" kadınların hallerini yazdı..

GÜLAY GÖKTÜRK
Kadrajdaki diğer yüz
Son yıllarda Ecevit'in bulunduğu her film ya da fotoğraf karesinin içine giren bir başka yüz daha var.

CENGİZ ÇANDAR
İşin asıl önemi...
Şu anda ortada gözüken Cumhurbaşkanlığı seçimindeki belirsizlik. Bu, bir şekilde çözülecek. Türkiye, bir Cumhurbaşkanı bulacak. Asıl ilginç olanı, bu, aslında artık ayan beyan ortaya çıkmış olan "hükümet sorunu"nu marke ediyor.

İLKER SARIER
Hayatı kazanmak
Türkiye'de... Ticareti ve ekonomiyi hep küçümsemiş saraydan kalma bir mirastır patronları "canavar" sanmak... Bir vesileyle, "Normal şartlarda patrona posta konulmaz" dedim ya...

YAVUZ DONAT
Ankara borsası
Pazar akşamı, TBMM tören salonunda "23 Nisan resepsiyonu" sürerken... Bir "haber" geliyor: - Mesut Yılmaz, Devlet Bahçeli'yi ziyaret ediyor. Mesut Bey "zemin yokluyor." "MHP'nin bana bakışı nasıl?.. Adaylığıma karşı bir önyargı var mı" gibi bir derin sondaj.

RAUF TAMER
Son durum...
Israra dayanamayıp aday olacak diye beklediniz değil mi Mesut Yılmaz'ı... Tam tersi... Arkadaşları o'na sakın aday olmayın diye ısrar ettiler... İyi yaptılar. Kaybedecekti.

YAZARLAR E-POSTA LİSTESİ

Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır