kapat
16.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Bu ne tesadüf! İranlı gelin
Hamira Baran'ı Türkiye işadamı kocası Sinan Baran'dan istediği trilyonluk tazminatla tanıdı. Yıldırım Aktuna ise gerek icraatları gerekse uzun sevgili listesiyle ülke gündeminden hiç düşmedi. Peki bu iki isim nasıl biraraya geldi? Önceki gün gazetelerin istihbarat servisi telefonlarına vatandaşlardan bir ihbar geldi.
Tüm Metin

  İzin yolunda facia
Bayramda ailelerine, sevdiklerine kavuşmak için sevinçle çıkmışlardı yola... Çok değil yalnızca bir kaç saat sonra annelerine, babalarına, kardeşlerine, eşlerine, sevgililerine sarılmanın mutlu hayalini kuruyorlardı. Ama karanlıklar arasına saklanmış trafik canavarı izin vermedi, bu yolculuğun mutlu bir sonla bitmesine...
Tüm Metin

  Bizi de kandırmak istemişti
Filmlerde oynatacağı genç kızları, önce kendisiyle prova yaptırmaya zorlayan ardından tacizde bulunan "TV ve Film Stüdyoları" sahibi Ali Engin'in birkaç yıl önce ağına düşürmeye çalıştığı mankenler arasında Birgül Güngör ve Berna Arıcı da bulunuyor. İlk görüşte tacize uğradıklarını itiraf eden mankenler "Bir daha da Ali Engin'i görmedik" diyor.
Tüm Metin

  Sergen'e kaza soruşturması
Kazanın ardından iki kez ameliyat geçiren 29 yaşındaki Uğur Döner, kendisine verilen 15 günlük "iş göremez" raporuna itiraz etti. İstanbul Cumhuriyet Savcısı Osman Uludüz, kazanın ardından uzun süre işine gidemeyen ve halen tedavisi süren Uğur Döner'i kazayla ilgili kesin rapor alması için Adli Tıp Kurumu'na gönderdi.
Tüm Metin

  Tuksavul'u kaşkolla boğduk
Tuksavul ile chat yaparken tanıştıklarını belirten Ersin Kartal (19) ve S.D (15), "Sarıyer'de bir internet cafede chat yapıyorduk. Cevat Tuksavul gay odalarında Swartch nicki ile tanınıyordu. Onunla daha önce birlikte olan Yavuz ve Can adlı arkadaşlarımız sayesinde tanıştık" dediler.
Tüm Metin

  Japon senatörü şaşkına çeviren sözler
Meğer bana karşı ilgilerini bildikleri bu sözcüklerle dile getiriyorlarmış Türkiye'ye geldiğinin ilk haftasında evi soyuldu. Anne ve anneannesinin "Senatör olduğunda takarsın" dediği tüm takılarını kaybetti. Ama o, ne hemen Japonya'ya döndü ne de Türkiye'ye karşı önyargı besledi.
Tüm Metin

  Gözünüz doysun
Ataköy'deki C Motelleri'nin sahibi Yafes Öztürk'ün 3 eşi, Muteber Öztürk, Hülya Sözer ve Sema Tek, 60 milyar liralık borcunu ödemediği gerekçesiyle, dördüncü eş Gül Otkan'ı mahkemeye verdiler. Otkan'ın, Ataköy Sahil Yolu'ndaki araziden elde edilen yaklaşık 84 trilyon liralık yıllık...
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır