kapat
16.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Bugün iş hayatınızdaki olumlu gelişmelerin maddi konularda da etkisini gösterebileceği görülüyor.. Her konuda oldukça kontrollü hareket etmeniz mümkün.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Bugün Oğlaktaki Aydan olumlu etkileneceğiniz görülürken ticari girişimleriniz ve yurtdışı bağlantılarınız gündeme gelebilir. Eğitim konularında ilerleme kaydetmeniz mümkün.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Sezgilerinizin güçlü olacağı ve iç benliğinizle bağlantı kurabileceğiniz bir gün. Gizli ihtiyaçlarınızı keşfedebilir ve kendinizle ilgili önemli çıkış noktaları bulabilirsiniz.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Karşıt burcunuzdaki Ayın olumlu açıları ortağınız veya eşinizle rahatça anlaşabileceğinize işaret ediyor. Çevrenizdeki insanların düşüncelerinden etkilenebilir ve kendi yararınıza kullanabilirsiniz.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Bugün güçlü sorumluluk duygularınız işlerinizi pratik yöntemlerle halletmenize yardımcı olabilir. Sağlığınız için girişimlerde bulunabileceğiniz bir gün.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Oğlak burcundaki Ayın olumlu açıları sosyal yaşantınızda hareketlenme gözleyebileceğinizi belirtiyor... Desteğe ve güvene ihtiyaç duyabilir ve bu duygularınızı paylaşmak isteyebilirsiniz.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Aydan olumlu etkilenebileceğiniz bugün sevdiklerinizden ve iş arkadaşlarınızdan maksimum yardım alabileceğiniz gözleniyor. Arkadaşlarınızla bir arada olmak sizi mutlu edebilir.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Oğlaktaki ayın konumu eş ve ortağınızla kısa yolculuklar yapabileceğinize ve iyi bir iletişim kurabileceğinize dikkat çekiyor. İkili ilişkilerinize hareketlenme gözleyebileceğiniz aktif bir gündesiniz.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Kaynaklarınızı değerlendirirken ayağınızı yere sağlam basmanız gereken bir gündesiniz. Harcamalarınızda aşırıya kaçmamak için dikkatli olmalı cömertlikle savurganlığı karıştırmamalısınız.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Bugün ailenizle ilgili konularda aşırı duyarlı olabilirsiniz. Burcunuzdaki Ayın durumu hassas ve sevecen yapınızı destekliyor. Girişimleriniz için motivasyonunuz yerinde.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
İkili ilişkilerinizde gerilimler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Eşiniz yada ortağınızla fikir ayrılıklarına düşebileceğiniz görülüyor. Ailenizle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz..


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Oğlaktaki ayın durumu yakın çevrenizden ve sevdiklerinizden koymanız konusunda yardım görebileceğinizi açıklıyor. Zaman zaman iletişimden kaynaklanan sorunlar yaşayabilirsiniz.


 



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır