kapat
16.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Esnafın dediği oldu
Büyükşehir Belediyesi Yapı İşleri Müdürlüğü'nün ana arterlerde başlattığı örnek düzenleme çalışmaları kapsamında, Ümraniye'nin Alemdağ Caddesi kazıldı. Ekonomik kriz nedeniyle zor günler yaşayan bölge esnafı Ramazan Bayramı ve yılbaşı öncesinde başlatılan altyapı çalışmalarının satışları sıfıra düşürmesi üzerine ayaklandı.
Tüm Metin

  Sarıgül'den geceyarısı denetimi
Şişli Belediyesi Zabıta ekipleri önceki geceyarısı ilçedeki fırın, pastane ve lokantaları denetledi. Başkan Mustafa Sarıgül'ün de katıldığı denetimler sırasında imalathanelerin hijyen olup olmadığına bakıldı, çalışanların temizlik kurallarına uyup uymadığı kontrol edildi.
Tüm Metin

  Gönüllü itfaiyeciler geliyor
Teorik eğitimlerini tamamlayan 90 kişilik ilk grubun 2 ay içinde Kadıköy, Bakırköy, Beyoğlu ve Fatih itfaiye istasyonlarında her hatfa 24 saat nöbet tutmaya başlayacaklarını söyleyen Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Sabri Yalın, "Profesyonel itfaiyeciler ile birlikte yangına müdahalede görev...
Tüm Metin

  Haber Turu
1949'dan beri Karaköy'de faaliyet gösteren Karaköy Güllüoğlu Baklavaları, Amerika'da bile tanınıyor. Arife günü önünde uzun kuyruklar oluşan firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Güllü, "Amerika ve Avustralya'dan bile sipariş alıyoruz.
Tüm Metin

  İstanbullular uyarıyor
OSMANİYE Mahallesi Taşocağı Yolu Kahraman Sitesi önü çevrenin çöp dökülen yeri haline geldi. Çöp kamyonu gelene kadar dağ gibi biriken çöpler kedi ve köpekler tarafından dağıtılıyor. Nurcan
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır