kapat
16.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Bayramda Net Eğlencesi

Mutlu bayramlar...

Bugün hem bayram, hem de günlerden pazar... Kimileri kafa dinlemek için tatile çıktı, kimileriyse izin günlerini aile-akraba ziyareti ile geçiriyor... Bayram için televizyonlarda özel programlar hazırlandı ve ülke genelinde çeşitli mekanlarda özel bayram eğlenceleri düzenlendi. Tüm bunlar elbetteki sizler için. Ama eğer siz bilgisayarınız başında, internette vakit geçirmeyi ve bu yolla eğlenmeyi tercih etmişseniz, önerilerim ilginizi çekebilir.

www.balca.net

Sitenin başlığı "Balca'nın duygu yüklü sayfaları"... Yüzlerce fotoğraf ve güzel sözlerle süslenmiş sitenin içinde, hoşunuza giden bir kartı, sevdiklerinize göndermeniz mümkün. Kategorilere ayrılmış olan bölümler, beğeneceğiniz türden birçok kartpostalı kolayca bulabilmenizi sağlıyor. Site içerisindeki hoş sözler ve şiirler, kartpostal olayına da ayrı bir boyut katmış...

www.tv7.gen.tr

İşte on-line televizyon rehberiniz... Bayramda televizyonunuz da neler var diye merak ediyorsanız, sevdiğiniz programların ne zaman başladığını ve kanal kanal sevdiğiniz türde programları listeli olarak görmek istiyorsanız, bu site tam size göre :)

www.okey.gen.tr

Kıraathanelerin vazgeçilmez parçası "okey"i internette on-line oynamaya ne dersiniz... Şu an sitede 1503 kişi aynı anda dörtlüsünü kurmuş oyun oynuyor, isterseniz siz de bir deneyin :) Ben 43 nolu masa da 2 kişi ile birlikte 4. arıyorum...

Cep telefonunuz varsa, sevdiklerinize bayram tebriği SMS'i atarak ulaşabilirsiniz. Hem de GSM firmaları, bunu internetten ücretsiz sağlıyor.

www.turkcell.com.tr

www.telsim.com.tr

www.aria.com.tr

www.aycell.com.tr

Dolu dolu bir bayram geçirmeniz dileğiyle, netsiz kalmayın...



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır