kapat
16.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Bu ne tesadüf! İranlı gelin

Hamira Baran'la çapkınlıklarıyla ünlü eski Sağlık Bakanı Yıldırım Aktuna evde karşılaşınca, aşk dedikoduları da aldı başını gitti
Hamira Baran'ı Türkiye işadamı kocası Sinan Baran'dan istediği trilyonluk tazminatla tanıdı. Yıldırım Aktuna ise gerek icraatları gerekse uzun sevgili listesiyle ülke gündeminden hiç düşmedi. Peki bu iki isim nasıl biraraya geldi? Önceki gün gazetelerin istihbarat servisi telefonlarına vatandaşlardan bir ihbar geldi. Hamira Baran, Yıldırım Aktuna'nın Zekeriyaköy'deki villasında görülmüştü. Bunun üzerine ev muhabirler tarafından kuşatıldı.

KAMERAMANA ÇARPIP KAÇTI
Gerçekten de biraz sonra evden Hamira Baran çıktı. Gazetecileri görünce ne yapacağını şaşıran İranlı gelin, bir kameramana çarparak büyük bir hızla olay yerinden uzaklaştı. Kendisine telefonla ulaştığımızda ise şu yanıtı verdi: Aktuna ile ilişkim yok. Gittiğim ev Yıldırım Bey'in komşusu olan Hüseyin Yusuf Bey'in evidir. Bir iş görüşmesi için oradaydım. Yıldırım Bey'in de evde olduğunu sonradan öğrendim. Benim özel hayatım kimseyi ilgilendirmez. Eğer bir ilişki yaşarsam bunu açık açık söylerim.

"60'LIK KAZANOVA OLUR MU?"
Aktuna ise adının Baran'la anılmasını kendisine yapılmış bir 'haksızlık' olarak değerlendirdi. "60 yaşına gelmiş bir adamı Kazanova yaptınız" diyen Aktuna ilginç tesadüfü şöyle anlattı: Benim villam Rauf Denktaş'ın sağ kolu olan Hüseyin Yusuf Bey'in villasıyla bitişiktir. O gece Hüseyin Bey'in evinde bir toplantı vardı. Hamira Hanım da oradaydı ama aramızda bir ilişki yok. Kazanova yakıştırmaları hoşuma gidiyor ama ben kirli hiç bir şey yapmam.

AŞK DEFTERİ KALABALIK
Uzun yıllar tiyatro sanatçısı Zeliha Berksoy'la evli kalan Yıldırım Aktuna, Berksoy'dan boşandıktan sonra önce balerin Alev Baymur'la birlikte olmaya başladı. 1994 yılında Cosmo Ajans'ın sahibi Fulya Önay'la Önay'ın Balmumcu'daki evine girerken yakalanan eski bakan, 1998 yılında Hülya Avşar'ın programında tanıştığı Ajda Pekkan'la evlilikten döndü. Aktuna iki yıl önce yine bir tiyatro sanatçısı olan Aydan Burhan'la Bodrum'da görüntülendi. Aktuna, geçen yıl da Pınar Eliçe'yle Bodrum Torba'da balık yerken yakalanmıştı.

Ali BALCI-SERDAR CANİPEK



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır