kapat
16.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Laila'nın kasasına Maliye bodyguardı
İstanbul Defterdarlığı, eğlence mekânlarıyla vergi savaşını artırdı. Uzun süredir yapılan uyarılara rağmen kazançlarını eksik beyan eden sosyete mekânlarıyla mücadeleden yılmayan defterdarlık, aralarında Laila, Chinawhite, Catwalk gibi mekânların da bulunduğu 10 işletme ile sahiplerinin geriye dönük 5 yıllık kazançlarını tek tek incelemeye başladı.
Tüm Metin

  Lüks meraklıları 84 trilyon taktı
İstanbul Defterdarlığı; Mercedes, Porsche, Cherokee, BMW, Jaguar, Ferrari ve Land Rover gibi lüks araçlara sahip olan 8 bin 973 mükellefi de takibe aldı. Bu kişilerin 746'sının toplam 84 trilyon 378 milyar 658 milyon lira vergi borcu olduğu ortaya çıktı.
Tüm Metin

  İnternette devrim yaptılar
TürkTelekom, internet kullanıcılarının aynı hat üzerinden telefon konuşması yapmalarını sağlayacak bir uygulamayı hayata geçiriyor. Artık hem internet bağlantısı hem de telefon görüşmesi aynı hat üzerinde meşgul sesi vermeden yapılabilecek.
Tüm Metin

  Uzman olmayan KİT'lere giremez
Başbakan Yardımcısı Mesut Yılmaz'ın, özelleştirme kapsamındaki KİT'lerin yönetim kurullarında görev yapan ANAP kökenlilerin görevlerinden ayrılmaları talimatı, KİT'leri arpalık olmaktan kurtaracak yeni bir düzenlemeye dönüşüyor. Hazırlıkları tamamlanan ve çeşitli kuruluşların...
Tüm Metin

  IMF: 10 milyar dolar kayırma değil yardım
Türkiye ile 3 yıllık yeni bir stand-by anlaşması imzalayan IMF, 2002'de verilmesi planlanan 10 milyar dolarlık kredinin Türkiye'nin jeopolitik rolüyle ilgisi olmadığını açıkladı. Bazı çevrelerin "IMF yardımını, ABD'nin Afganistan'daki mücadelesine verdiği desteğin karşılığı olarak gördüklerine" dikkat çeken...
Tüm Metin

  Dikkat Çekenler
Yargıtay, kredi kartı borçlularını uyardı. Yargıtay, bankaların noter kanalıyla yaptığı borç ödeme ihtarına borçlunun 1 ay içinde itiraz etmesi gerekiyor. Yargıtay, aksi halde borcun kabul edilmiş sayılacağını karara bağladı. İhtara itiraz etmeyenler bilirkişi incelemesinden yararlanamayacak.
Tüm Metin

 



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır