kapat
16.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  AB'de yolumuz açıldı
Demokrasi yolunda adımlar attık. 300'ü aşkın yasa değişikliği yapıldı. AB'den müzakerelerin başlaması için takvim istiyoruz. Demokrasi ve Kopenhag kriterlerindeki eksiklikleri kısa sürede gidereceğiz. Hızlı adımlar atılırsa, AB'ye tam üyelik konusunda ivme kazanacağız. Bundan sonrası bize bağlı...
Tüm Metin

  Nükleer endişe
Amerika 'Sonsuz Özgürlük' operasyonunda sona yaklaşıyor. Ladin ve 120 adamı ülkenin güneydoğusundaki Beyaz Dağlar üzerinde bulunan Agam ile Wezir vadilerindeki mağarada kıstırıldı. Ancak kuşatma altında tutulan mağaraya ne roket ne de bomba atılabiliyor. Çünkü El Kaide militanlarının 'ölümüne' koruduğu mağarada nükleer bomba olmasından endişe ediliyor.
Tüm Metin

  İsrail'den, çocukları vur emri
İsrail-Filistin savaşının gittikçe şiddetlenmesi, bölgede çözülemez sorunların oluşmasına yol açıyor. Şimdiye kadar oyuncak silahlar ve taşlarla kendilerine karşılık veren Filistinli gençlere ateş açmayan İsrail ordusu fikrini değiştirerek, bu geleneği bozdu.
Tüm Metin

  Pisa'nın boynu bükük kalmadı
Dünyanın en meşhur mimari eserlerinden biri olan Pisa Kulesi 11 yıl sonra tekrar ziyarete açıldı. Yumuşak zemine yapıldığı için eğilen kulenin eğikliği tehlike sinyalleri vermeye başlayınca 1990 yılında 'düzeltme' çalışmaları başlatıldı. 11 yılın sonunda kulenin 4.5 metrelik eğikliği 25 milyon dolar haracanarak 45 santimetre düzeltildi.
Tüm Metin

  Simpson'ın başı yine derde girecek!
Amerikalı eski futbol yıldızı O. J Simpson'ın bir dost meclisinde yaptığı itiraf başını çok ağrıtacağa benziyor. Zira Simpson, eski karısını öldürdüğünü itiraf etti! Bu şok iddiayı gündeme, Amerika'nın en çok satan magazin dergisi National Enquirer getirdi.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır