kapat
16.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Savulun kartal geliyor
İkinci yarıda Tümer ve Ahmet Dursun'un (2) golleri skoru belirledi. Hep eleştirilen Beşiktaş defansı Göztepe'ye sadece bir isabetli şut şansı verdi Ligde son 5 maçını, Türkiye Kupası ile birlikte son 8 resmi sınavını kazanan Beşiktaş, İzmir'de Göztepe'yi de güle oynaya geçerek şampiyonluk yarışında iddialı olduğunun altını bir kez daha çizdi.
Tüm Metin

  Daum'un Myhre hüznü
Beşiktaş Teknik Direktörü Christoph Daum, karşılaşma sonrası 6-0'lık galibiyete rağmen üzgündü. Alman teknik adam, "İkinci devredeki gollere sevinemedim. Çünkü Myhre'yi kaybettik. İlk bilgilere göre omzundaki sakatlığı bayağı ciddi" ifadesini kullandı.
Tüm Metin

  Tayfur'un kızına hediye
Menajer Sinan Engin de, "Sahada futbol adına her şeyi yapan bir Beşiktaş vardı. Çok iyi bir çizgi yakaladık. Artık önümüzdeki maça bakıyoruz. İlk yarıyı güzel bir seriyle bitireceğiz" açıklamasını yaptı. Göztepe Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, 6-0'lık Beşiktaş yenilgisi sonrasında istifa etti.
Tüm Metin

  Türkmen el koydu
ki kez sahası kapatılan Göztepe'nin kapalı tribünde bulunan taraftarlarının protokol tribününe doğru yabancı maddeler atması üzerine Başkan Hamdi Türkmen devreye girdi. Sık sık ayağa kalkarak taraftarları uyaran Türkmen 2. yarıyı kapalı tribünde izledi.
Tüm Metin

  Cansun: Biz de özür diledik
G.Saray Başkanı Cansun, Terim'le görüşmeleri sonrası yaşananlara bir netlik kazandırmak için düzenlediği basın toplantısında, Lucescu ve Fatih Altaylı'yı iyice zor durumda bırakacak açıklamalar yaptı: "Futbolcusu, yönetimi, çalışanıyla bir aileyiz.
Tüm Metin

  Aslan'da büyük endişe
G.Saray'da hafta içinde yaşananların yarattığı moral bozukluğu ve eksikler can sıkıyor. Sarı-kırmızılılarda Hasan, Perez, Batista, Berkant ve Kerem sakat. Hakan kadro dışı. Emre cezalı. Fleurquin de 24 Aralık'taki düğünü için ülkesine gitti. Lucescu 18 çıkaramayınca kadroyu 17 kişiyle kurdu.
Tüm Metin

  Biz hep iyiydik
Ligde üst üste Beşiktaş ve Trabzon maçlarını kaybeden, Kadıköy'de 24 maçlık galibiyet serisi son bulan, Türkiye Kupası'nda da Denizlispor'a sahasında yenilerek elenen Fenerbahçe'de Bursaspor galibiyeti büyük moral oldu.
Tüm Metin

  Sakatlar bir bir dönüyor
Son haftalarda sakatlıklar nedeniyle büyük sıkıntılar yaşayan F.Bahçe'de yıldızlar birer birer formaya kavuşuyor. Sarı-lacivertli takımda ilk olarak Revivo, 51 gün aradan sonra Bursa maçında kadroya girdi ve son 3 dakikada oynadı. Revivo gibi milli takımda sakatlanan Rapajç'in de iyileştiği ve Diyarbakırspor maçında kadroya alınacağı bildirildi.
Tüm Metin

  Horoz'un sesi kesildi
Geçen hafta G.Saray'ı yenen A.Gücü, Türkiye Kupası'nda F.Bahçe'yi eleyen Denizli'yi deplasmanda 4-3 mağlup etti. Evsahibi ekip, 17'de Muzaffer'in golüyle öne geçti: 1-0. A.Gücü maça iyice asıldı ve bastırmaya başladı. 20'de Augustine skora denge getirdi: 1-1. 4 dakika sonra Augustine'nin üst direkten dönen kafa vuruşunu Hakan Keleş ağlara yollamakta zorlanmadı
Tüm Metin

  Ersun Yanal'a çirkin saldırı
Tekmeler ve yumruklar havada uçuştu. Yanal'ı korumaya çalışan bir kişi ile saldırganlar birbirine girdi. Ersun Yanal, yardımcıları tarafından güçlükle olay yerinden uzaklaştırıldı. Güvenlik güçlerinin de müdahalesiyle fanatikler uzaklaştırıldı.
Tüm Metin

  Efes kısa kesti
E fes Pilsen, Avrupa Ligi'ndeki Olympiakos yenilgisinin acısını ligde F.Bahçe'den çıkardı: 79-70. Maça çok hızlı giren ve sert savunma yapan lacivert-beyazlılar, Stombergas ve Brown'ın sayılarıyla ilk periyodu tam 33-13 önde tamamladılar.
Tüm Metin

  Altay kendine geldi
İkinci Lig A Kategorisi'nde ilk yarının son haftasında zirveye oynayan takımlar yarışı nefes nefese sürdürüyor. Altay, İzmir'de dün oynanan maçta 1 puan gerisindeki rakibi Elazığ'ı 4-1 yenerek devre arasına moralli girdi. Siyah-beyazlılar, ilk 12 dakikada Sinan ve İlhan'la öne geçti.
Tüm Metin

  Kısa kısa kısa
Hidayet'in bu sezon ilk kez ilk 5'te çıktığı ve kariyerinin en yüksek sayısına ulaşarak 25 sayı attığı maçta Sacramento Kings, deplasmanda Minnesota'ya 114-94 yenilmekten kurtulamadı. Diğer sonuçlar da şöyle: Philadelphia-Milwaukee:f80-96
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
banner

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır