kapat
16.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Gözünüz doysun

"Ataköy Kontu" Yafes Öztürk öleli yıllar oldu ama dört karısının mal kavgası bitmedi. Şimdi de kadınlardan üçü 60 milyarlık gideri ödemedi diye diğerinden davacı oldu
Ataköy'deki C Motelleri'nin sahibi Yafes Öztürk'ün 3 eşi, Muteber Öztürk, Hülya Sözer ve Sema Tek, 60 milyar liralık borcunu ödemediği gerekçesiyle, dördüncü eş Gül Otkan'ı mahkemeye verdiler.

Otkan'ın, Ataköy Sahil Yolu'ndaki araziden elde edilen yaklaşık 84 trilyon liralık yıllık gelirden, payına düşeni aldığını ancak giderlere karışmadığını iddia eden Öztürk, Sözer ve Tek, Otkan hakkında Bakırköy Asliye Hukuk Mahkemesi'ne "Ortaklığın feshi" davası açtılar. Borçlara ortak olmadığı, sadece kazancı aldığı öne sürülen Gül Otkan'ın, Avcılar ve Çorlu'da bulunan arazilerine tedbir konuldu. Yafes Öztürk'ün ölümünün ardından 4 eş arasında mal paylaşımı yapıldı. Mal paylaşımında 4 kadın, 4 ortak olarak göründü.

KAZAN KALDIRDILAR
Yafes Öztürk'ün mallarının senelik geliri olan 83 trilyon 471 milyar 682 milyon lira eşler arasında paylaşılıyordu. Bir kişiye düşen 20 trilyon 867 milyar 920 milyon liranın içinden giderler de çıkarılıyordu. Ancak, Gül Otkan borçlarını çıkarmadan sadece kazancını alınca, Muteber Öztürk, Hülya Sözer ve Sema Tek kazan kaldırdı.. Üç kadın, şikayetlerini şöyle dile getirdi:

"Gül'ün, 2001 yılına kadar ödenmesi gereken borcu olan 60 milyar lirayı biz cebimizden ödedik. Borcunu ödemediği gibi kazancı almaya da hala devam ediyor. Bu yüzden ortaklığının feshini istiyoruz. Bize olan borçları yüzünden de Avcılar ilçesi Cihangir Mahallesi'nde ve Çorlu ilçesinde bulunan taşınmazların tapularına tedbir koydurduk."

Bakırköy Asliye Hukuk Mahkemesi'nde açılan dava önümüzdeki günlerde başlanacak.

Neslihan KESKİN



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır